Do ponedeljka na Adi će važiti posebna pravila: Ovo ne smete nikako da uradite!

Apeluje se na sve posetioce da poštuju pravila ponašanja i upozorenja nadležnih službi

  • 2

Zbog održavanja Evropskog prvenstva u kajaku na Adi Ciganliji, plaže Savskog jezera će biti ograđene i u potpunosti zatvorene za kupanje i boravak u vodi od ponedeljka 26. juna. Nikako ne smete da se kupate do tada u jezeru.

 

Krenule su vrućine, ali je kupanje na Adi zabranjeno: Evo do kada!

 

J.P. "Ada Ciganlija"poziva sve posetioce da se uzdrže od ulaska u vodu jezera do zvaničnog otvaranja kupališne sezone, kada će pored spasilačke službe dežurati i službe hitne medicinske pomoći.

 

Oni apeluju na sve posetioce da poštuju pravila ponašanja i upozorenja nadležnih službi kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

 

Povodom 60. godina od osnivanja, JP „Ada Ciganlija“ poziva sve sugrađane da uzmu učešće u obeležavanju ovog značajnog jubileja preduzeća. Predstojećeg vikenda se na Adi Ciganliji organizuje veliki broj manifestacija u kojima posetioci mogu uživati potpuno besplatno.

 

Na Makiškoj strani Ade Ciganlije se, počevši od četvrtka od 14 časova, održava turnir Evropske lige u fudbalu na pesku gde će se, pored reprezentacije Srbije, takmičiti i ekipe Češke, Estonije i Norveške.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

Paralelno sa time, na Savskom jezeru se održava Evropsko prvenstvo u kajaku za takmičare do 23 godine, na kome učestvuje 38 evropskih ekipa sa oko 850 takmičara.

 

Kao najavu otvaranja predstojeće letnje kupališne sezone, JP „Ada Ciganlija“ je za sve svoje posetioce u subotu 24.06. sa početkom u 18 časova, obezbedila muzički program na Makiškoj strani Ade Ciganlije, a krunu večeri će predstavljati potpuno besplatan koncert „Tropiko benda“ sa početkom u 21 sat. Drugog dana otvaranja, u nedelju 25. juna, program će startovati od 18 sati i biće obeležen elektronskim zvukom najboljih beogradskih di-džejeva.

 

U ponedeljak 26.06. u 12 časova zvanično će biti otvorena sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji, podizanjem „Plave zastave“ kao najvišeg međunarodnog priznanja za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA