SPS: Vučić će odlučiti o promenama u Vladi!

- Mi to ostavljamo premijeru da u narednom periodu oceni da li je neophodno izvršiti određene promene unutar Vlade - istakao je zamenik šefa poslaničke grupe SPS

  • 10

Zamenik šefa poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je da su odnosi sa Srpskom naprednom strankom veoma dobri.

On je istakao da SPS ostavlja premijeru Aleksandru Vučiću da u narednom periodu oceni da li je neophodno izvršiti određene promene u Vladi.

- Odnosi u vladajućoj koaliciji su veoma dobri, postoji potpuna saglasnost oko onoga što je važno, a to je realizacija proklamovanih ciljeva i načela Vlade - rekao je Milićević gostujući na RTS-u.

Govoreći o rekonstrukciji Vlade, on je rekao da je premijer taj koji ima potpuni legitimitet i pravo da ocenjuje i vrednuje rad svakog ministra pojedinačno.

- I mi to ostavljamo premijeru da u narednom periodu oceni da li je neophodno izvršiti određene promene unutar Vlade - istakao je Milićević.

Poslanik SPS je rekao da će na kongresu stranke 14. decembra biti potvrđeno jedinstvno Socijalističke partije Srbije, kao i liderstvo predsednika Ivice Dačića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • decko

    5. decembar 2014 | 20:40

    Zaista , nakon toliko godina te ucmale ppolitike SPS-a, kome jos trebate? Kako vi da pomognete SRbiji?

  • Sesic

    5. decembar 2014 | 20:38

    Nije li vreme da ta promena bude - Vlada bez SPS-a?

  • Marijana

    5. decembar 2014 | 18:07

    Ovo je tipično za SPS da od svega peru ruke i da odgovornost prepuštaju drugima. Bolje bi prolazili kada bi preuzeli odgovornost za svoje postupke i neuspehe, toliko kompromitovanih članova a oni ništa ne preduzimaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA