VUČIĆ: Regionalna stabilnost za Srbiju je prioritet!

- U skladu s tim želim da vam predložim da večeras donesemo odluku o stavljanju kontramera koje smo uveli van snage - poručio je premijer Srbije

  • 27

Premijer Aleksandar Vučić je na sednici Vlade Srbije istakao da su se iskreno i snažno borili za interese svoje zemlje i da je Hrvatska odustala od unilateralnih mera koje je uvela protiv Srbije.

- U skladu s tim želim da vam predložim da večeras donesemo odluku o stavljanju kontramera koje smo uveli van snage - poručio je on.

Premijer je rekao da je ponosan na državljane Srbije koje su shvatili koliko je važno da se svoja zemlja zaštiti.

- Mi nismo želeli ni ekonomske ni poloitičke sukobe s Hrvatskom. Regionalna stabilnost za Srbiju je od prioritetnog značaja - poručio je on i dodao:

- Želim da poručim hrvatskim građanima i privrednicima da su vrata Srbije otvorena za njih. Sa Hrvatskom želimo najbolje odnose. EU je odigrala veliku ulogu, a mi smo sve vreme pozivali na evropske zakone.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Ivica Dačić je čestitao premijeru Srbije, ali i svim drugim ministrima na postignutom uspehu.

- Želim da čestitam premijeru i svim kolegama što smo imali snage kada su bili ugroženi nacionalni interesi da donesemo važne odluke. I pokazalo se da smo bili u pravu. Srbija je pokazala da je prava država koja brine o svojim grđaanima i svojoj ekonomiji - poručio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OSTOJA

    25. septembar 2015 | 21:42

    SVAKA VAM ČAST VUČIĆU

  • Bebana

    25. septembar 2015 | 21:58

    E, to je ono za šta se Srbija borila, za pravdu i plemenitost i dokazala je to svima i Hrvatskoj i EU, čak nas je EU i pohvalila u našoj istrajnosti, jer je ovo bio atak i na njih, ali ispali su fer i pošteni, a to sve zahvaljujući politici stabilnosti i poverenja prema svima koju Srbija vodi!!!

  • mirko

    25. septembar 2015 | 22:07

    Tako se ponasa odgovoran premijer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA