RASULO DEMOKRATA: Borko Stefanović napustio DS!

Narodni poslanik Borislav Stefanović napustio je Demokratsku stranku. On je rekao i da neće vratiti poslanički mandat Demokratskoj stranci, kao i da će sada formirati pokret "Levica Srbije - Borko Stefanović"

Narodni poslanik Borko Stefanović, napustio je Demokratsku stranku, gde je bio jedan od potpredsednika. On je danas saopštio ovu odluku, nakon višednevnih spekulacija da li će ostati u stranci.

- Danas sam podneo ostavku na mesto potpredsednika Demokratske stranke i na članstvo u stranci - rekao je Stefanović za B92.

On je rekao i da neće vratiti poslanički mandat Demokratskoj stranci, kao i da će sada formirati pokret "Levica Srbije - Borko Stefanović".

BORKO STEFANOVIĆ: Vodeći ljudi DEMOKRATA pod hitno da napuste DS!

Stefanović je ranije smenjen sa mesta Šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije, što je nagoveštavalo da će se odlučiti na ovaj korak, i da će na pustiti DS.

DA LI CIPRASOVO UČENJE STIŽE U SRBIJU? Pogledajte kakav je program spremio Borislav Stefanović (VIDEO)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

On je takođe ranije napisao i svoj politički program, sa idejama levice, po ugledu na grčku Sirizu.

– Uvek sam se zalagao za leve ideje i to nije ništa novo. Nikog ne kopiram, niti smatram da je ono što je dobro za grčki narod automatski dobro i za naš. Zalažem se za promene programa i ponude građanima, pa čak i promene ideološkog usmerenja stranke – rekao je bivši funkcioner DS-a.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    10. decembar 2015 | 11:37

    Rasulo je odavno pocelo, kako je krenulo ostace uskoro na tri coveka

  • moma

    10. decembar 2015 | 12:49

    Rasipa se DS vec duze vremena, a sve je to rezultat njihove lose politike i odraz cinjenice da pripadnici ove stranke gledaju samo licnu korist

  • Zora

    10. decembar 2015 | 14:26

    Totalni raspad od stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA