Slovaci napred: Vučić zaslužio da bude predsednik države

Aleksandar Vučić je srce Srbije, jer njemu država Srbija na prvom mestu

  • 1

Glavni odbor stranke Slovaci napred je na sastanku u Kulpinu jednoglasno podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ocenjujući da je on to mesto zaslužio svojim radom i požrtvovanošću za zemlju.

Svih 185 odbora SNS podržalo kandidaturu Vučića

GO stranke je, kako se navodi u saopštenju, pozvao sve Slovake da daju podršku kandidatu SNS i glasaju na predstojećim predsedničkim izborima za Vučića, jer smatraju da je jedini državnik u istoriji Srbije koji je to svojim radom i požrtvovanjem iskreno i zaslužio.

- Aleksandar Vučić je svojim svakodnevnim radom, energijom i požrtvovanjem za svoju državu zaslužio da bude predsednik države Srbije - izjavio je predsednik stranke slovačke nacionalne manjine Slovaci napred! Pavel Surovi, navodi se u saopštenju.

- Svojom vizijom jake i moderne Srbije i započetim reformama, borbom protiv korupcije, uvođenjem reda u javne finansije i vraćenjem međunarodnog ugleda Srbiji dovoljan je pokazatelj političke zrelosti modernog državnika - ocenio je Surovi.

On navodi da je Vučić uspeo da vrati Srbiji ugled u svetu i ima otvorena vrata u Nemačkoj, Austriji, Finskoj, Kini, Rusiji, Americi, Mađarskoj i Slovačkoj.

- Aleksandar Vučić je srce Srbije, jer njemu država Srbija na prvom mestu - zaključio je Surovi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA