Kultna emisija Top Gear pod istragom! (VIDEO)

Britanski mediji spekulišu da je BBC sproveo internu istragu o emisiji "Top Gear", odnosno o ponašanju i izjavama voditelja Džeremija Klarksona, Ričarda Hemonda i Džejmsa Meja

  • 2

Britanski mediji spekulišu da je BBC sproveo internu istragu o emisiji "Top Gear", odnosno o ponašanju i izjavama voditelja Džeremija Klarksona, Ričarda Hemonda i Džejmsa Meja.

Klarkson je "najzanimljiviji" sa te strane, pošto često bez dlake na jeziku isproziva nekoga ili nešto, ne štedeći pritom svoje "zalihe" politički nekorektnih izraza, piše Mirror.

Dobro obavešteni zvori tvrde da su saslušana sva trojica kao i izvršni producent Endi Vilman, a ako i bude nekih kazni ili mera, BBC će to učiniti interno i o tome neće obavestiti javnost. Istragu je naredio direktor televizije BBC Endi Koen.

BBC se do sada, zbog Klarksonovih izjava, izvinjavala javnosti, ambasadama Indije i Meksika...

Njegove problematične izjave nisu ograničene samo na rasizam, pa je tako morao da se izvini i zbog toga što je osobe koje imaju mentalne probleme, konkretno depresivne i suicidalne, nazvao sebičnim. Izvinjenje je usledilo i nakon što je ocenio da bi radnike u javnom sektoru koji štrajkuju trebalo "streljati pred članovima porodice".

Na sličan način odreagovao je i kada je javnost osudila činjenicu da je svog crnog terijera nazvao "Drogba" u čast Didijera Drogbe, tada bivšeg a sada opet fudbalera Čelsija.

- Neću se izvinjavati jer sam divnog psa nazvao po sjajnom fudbaleru - rekao je on tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • EU

    6. avgust 2014 | 15:01

    Najveci kraljevi, ali izgledada ce Mej ni kriv ni duzan najebati zbog Dzeremia

  • imortel019

    7. avgust 2014 | 11:27

    U svakom slučaju,rešio neko lebac bez motike.Źalosno za takve.Čekam samo onog ko će Miroslava Ilića da spopadne za ono silno oblilizivanje :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA