≫ 

MELANIJA SKROZ GOLA U KREVETU SA ŽENOM: Tek je postala prva dama, a internet se već prevrnuo zbog ovih fotografija (FOTO)

Nju Jork Post je trinaesti najstariji dnevni list u Americi koji izlazi od 1801. godine, a tada je najavio “Melaniju Tramp kakvu dosad niste videli”

  • 10

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, slikala se potpuno naga za naslovnicu Njujork Posta pre dve decenije i izazvala burne reakcije koje su kulminirale pre nekoliko meseci. Nakon rezultata američkih izbora, ponovo se na društvenim mrežama pojavljuju ove fotografije koje neki od korisnika postavljaju kako bi poljuljali Trampovu pobedu.

Melanija Tramp pozdravila srpskim pozdravom i podigla TRI PRSTA (VIDEO)

Mnogi su smatrali da će ove fotografije negativno uticati na kampanju Donalda Trampa, ali u svetlu novih okolnosti mogli bismo da zaključimo da su Melanijine seksi fotografije zapravo pomogle Trampu da postane predsednik.

Fotografije su izazvale skandal jer se nijedna prva dama u istoriji Amerike nije slikala na ovaj način.

Pored fotografija koje su zapalile svet, Melanija je nastavila da izaziva skandale. Procurela je vest da iako se smatralo da je diplomirala arhitekturu u Ljubljani zapravo je napustila fakultet nakon prve godine.

Njujork Post je trinaesti najstariji dnevni list u Americi koji izlazi od 1801. godine, a tada je najavio “Melaniju Tramp kakvu dosad niste videli”.

Neke od fotografija objavljene su u francuskom muškom časopisu “Maks” 1996. godine, dve godine pre nego što će doći do fatalnog susreta slovenačke lepotice i Donalda Trampa. Dugonogu Slovenku poznatu u modnim krugovima i kao Melania K. slikao je 1995. godine na Menhetnu francuski fotograf Alexandre Alé De Basseville.

ČUDO SE DESILO, TRAMP JE NOVI PREDSEDNIK AMERIKE: Ovako je došao do mesta najmoćnijeg čoveka u Americi (FOTO) (VIDEO)

- Melanija se nikada nije osećala neugodno kada je gola - rekao je ovaj fotograf.

Neke od slika u međuvremenu su objavljene i zaboravljene, a fotograf se hvali da je bila krajnje profesionalna kod snimanja serije fotografija koje slave lepotu i slobodu žena.

Jako sam ponosan na te slike, jer one slave i Melanijinu lepotu – dodao je fotograf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    9. novembar 2016 | 13:23

    Pa ona je bar lepa zena i stoji joj da se tako slika. Da nije mozda trebala Killary ili baba Merkel da se tako slikaju?

  • Coco Jumbo

    9. novembar 2016 | 23:01

    Маланија Трамп је лепа и згодна жена за разлику од ониx одвратниx бабетина попут Xилари Клинтон и Мадлен Олбрајт

  • Duki5

    9. novembar 2016 | 13:06

    Mlada je, lepa je, 21. vek je i nek radi sta zeli. Smorice ako pocne da se ponasa kao sve ostale prve dame koje glume neke knjeginje iz sredjeg veka. Trampovi donose novi poredak u svemu, moderno doba, uzivajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA