BIZARNA FOTOGRAFIJA TRAMPA SA ĆERKOM IVANKOM nastavlja da progoni novog predsednika, najgore tek sledi (FOTO)

Tramp je uvek bio posebno prisan sa najstarijom ćerkom

  • 8

Donald Tramp je izašao kao pobednik posle jedne od najprljavijih kampanja u istoriji predsedničkih izbora u Americi, ali kontroverzna prošlost, u koju spada i veoma bizarna fotografija sa ćerkom Ivankom, nastaviće da progoni novog predsednika i kada bude stupio na funkciju najmoćnijeg čoveka na planeti. Ovu fotografiju su počeli da dele svi na društvenim mrežama, ubrzo nakon što je on proglašen za pobednika na izborima.

>>> Melanija Tramp pozdravila srpskim pozdravom i podigla TRI PRSTA (VIDEO)

Prebogati biznismen je uvek bio, reklo bi se, prilično prisan sa svojom ćerkom Ivankom. To se još jednom potvrdilo, ovoga puta fotografijom koja je uslikana 1996. godine. Slika od pre 20 godina kruži internetom, a na njoj se nalazi čovek koji je upravo postao predsednik Amerike i njegova ćerka Ivanka.

To što mu ćerka tinejdžerka sedi u krilu nije jedino čudno na toj slici. Njih dvoje sede na fontani, to jest, nalaze se pored dva papagaja koji iz kljunova "ispuštaju" vodu. U stvari, izgledaju kao da imaju seks.

 

>>> TRAMPE, SRBINE! Kako je Tramp govorio o Srbiji i da li bi zaista trebalo da se radujemo zbog njegove pobede

Američku javnost Tramp je mnogo više šokirao devet godina kasnije, kada su ga u intervjuu pitali kako bi se osećao da mu se ćerka pojavi u časopisu "Plejboj".

- To bi bilo veoma razočaravajuće za mene. U stvari, ne bi baš, zavisi šta je u unutrašnjim stranama magazina. Mislim da Ivanka ne bi nikada to uradila, iako ima finu liniju. Mogu da kažem, da Ivanka nije moja ćerka, verovatno bih izlazio sa njom - rekao je Tramp.

Ivanka je u martu rodila ćerku Teodoru, ali je i u poodmakloj trudnoći bila veoma aktivna u izbornoj kampanji svog oca. Ona je od 2009. godine u braku sa 35-godišnjem Džeradom Kušnerom, sa kojim ima troje dece. Ispostavilo se da je u predsedničkoj trci jedno od najjačih Trampovih oružja bila upravo njegova 34-godišnja ćerka, sa imidžom majke i poslovne žene u očevoj imperiji.

Kada je Tramp 16. juna 2015. objavio svoju kandidaturu, Ivanka je bila ta koja je oca predstavila naciji i svetu. Ivanka je elegantna, lepa i pristojna za razliku od svojeg često vulgarnog oca. Nakon dva razvoda, ljubavnica i tri braka, Ivanka je bila i ostala jedina konstanta u Trampovom životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MinaGogi

    9. novembar 2016 | 13:41

    Bolesna mašta perverznih umova. Ćerka i otac, to je sve što ja vidim na ovoj slici.

  • Boban

    9. novembar 2016 | 13:18

    Pa kad bolesno razmišljaju, onda im takve gluposti i padaju na pamet.

  • Bulaja

    9. novembar 2016 | 14:01

    Strašno je šta ljudima pada na pamet?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA