≫ 

Ove devojčice su silovali, braća i prijatelji su im uništili živote: Kobne sudbine najmlađih majki na svetu, jedna je imala samo 5 godina! (VIDEO)

Ove majke nisu imale takav izbor, te su njihove sudbine često tragične, a one su rekorderke kao najmlađe majke u istoriji

  • 5

Ove devojčice su ostale u drugom stanju i rodile pre nego što su ušle u pubertet. One su najmlađe majke u istoriji. 

NAJMLAĐA MAMA U ISTORIJI: Rodila je dete sa samo 5 godina (VIDEO)

Majčinstvo bi po prirodi stvari trebalo da dođe sa zrelošću žene koja je u stanju sama da donosi odluke. Ali, ove majke nisu imale takav izbor, te su njihove sudbine često tragične, a one su rekorderke kao najmlađe majke u istoriji.

Tresa Midlton je rodila sa 12 godina

Zatrudnela je sa 11, a rodila devojčicu sa 12 godina. Dete je dobila sa starijim bratom Džejsonom koji je silovao. Bebu su nazvali Ana i dali je na usvajanje. Nakon svega toga Tresa je počela da pije i da se drogira. Danas ima 22 godine i uspela je da se izbori sa drogom te je objavila knjigu u kojoj otkriva svoju priču.

Foto: Facebook/tressa.middleton Foto: Facebook/tressa.middleton

Samanta je rodila sa 10 godina

Odlučila je da isproba seks i rodila zdravu devojčicu 2. novembra 2003. godine u Zimbabveu. Otac deteta je bio njen vršnjak. Samanta je svoju priču iznela u javnost sa 16 godina, te je rekla kako su imali seks zbog igre koju su videli u knjizi o seksu.

Laura Marina Vilaneuva je rodila sa 10 godina

Tri puta je silovao prijatelj njene starije sestre, pošto je tada imala 10 godina i bila je sitnije građe, dečaka Džastina je rodila carskim rezom kako bi joj lekari spasili život. Njena priča je postala medijska senzacija, a 45-godišnji silovatelj se dao u beg te je istovremeno pretio njenoj porodici da će ih sve pobiti. Na kraju je uhvaćen i osuđen na zatvorsku kaznu, a Laura od tada vodi koliko-toliko normalan život.

Elena Kiritesku rodila sa 10 godina

Punila je naslovne strane novina kada je u novembru 2010. godine postala majka, a otac je njen 13-godišnji rođak. Rodila je zdravu devojčicu prirodnim putem i dala joj ime Nikoleta Narcisa. Iako je sa rođakom bila u vezi, a seks je bio dobrovoljan, raskinula je i danas živi sa majkom u Španiji.

Foto: libertatea.ro Foto: libertatea.ro

Dafne je postala majka sa 9 godina

Rodila je 27. januara 2013. godine devojčicu carskim rezom u Meksiku. Ona ima još 10-ro braće i sestara, a dete je dobila sa 17-godišnjim prijateljem s kojim se u to vreme družila. Nakon što se porodila sterilizovana je.

Vanvisa Janmuk, majka od 8 godina

Udali su je za 27-godišnjaka. Ubrzo nakon venčanja je zatrudnela i 2001. godine dobila dete. Rodila je devojčicu, a sve to je na Tajlandu legalno u braku. Njena priča je postala senzacija u medijima.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Nuvia V.T. rodila je na svoj 9. rođendan

Silovali su je rođaci i 2. oktobra 2006. godine se porodila carskim rezom u peruanskoj Limi. Ostala je trudna, a nije shvatila šta se dešava sve do najkasnije faze trudnoće. Nasilnici su bili dvojica rođaka jedan od 17 drugi 28 godina. DNK analizom utvrđeno je da je stariji rođak otac.

Lina Medina je najmlađa poznata majka na svetu, rodila je sa 5 godina

Roditelji su je doveli u bolnicu 1938. godine jer je imala abnormalnu tvorevinu na području abdomena za koju su verovali da je cista. Nakon pregleda utvrđeno je da je u sedmom mesecu trudnoće. Lina je mogla da ostane u drugom stanju zbog tzv. preuranjenog puberteta, koji označava rani početak seksualnog razvitka. Kod većine devojčica on počinje u dobi od 11 do 13 godina, a kod Line je prvi ciklus počeo već s tri godine. Grudi su joj se razvile već sa 4 godine. Lekari su joj uradili carski rez i ona je 15. maja 1939. godine donela na svet bebu.

Foto - Ilustracija: Pixabay, Wikipedia/giku Foto - Ilustracija: Pixabay, Wikipedia/giku
Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA