DNEVNI HOROSKOP: Saznajte šta vas sve čeka 26. januara

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Skloni ste da se bavite projekcijama nečega što je apsolutno nemoguće predvideti. Trudite se da razumete procese oko vas kao i reakcije i ponašanje nekih ljudi potpuno uzaludno! Svoj fokus pomerite na sebe i na unapređivanje svoje ličnosti. Biće vam neuporedivo lakše!

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

BIK

Osećate se u poslu prilično sputano i to s razlogom. Neko nametanjem pravila pokušava da vas ukalupi u okvire gde nikako ne pripadate. Osećaj je jako loš u vama ali ste svesni da malo toga možete da uradite da biste to promenili.Vidno ste neraspoloženi. Imaćete danas i probleme sa grlom.

BLIZANCI

Jedna starija osoba će danas imati pik na vas. Ipak, uzdržavate se i izbegavate šire rasprave kao i otvorene sukobe. Skloni ste promišljanju svakog svog sledećeg poteza. Donosite jako dobre i dugoročne odluke!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Pasivni ste a želite velike promene. Previše puštate da se stvari oko vas razvijaju u smeru na koji nikako ne možete, ili jednostavno ne želite, da utičete. Odluke o vama i vašoj sudbini se donose ispred vašeg nosa a pri tom se vi totalnon uživljavate u ulogu nemog posmatrača. Da li je realno pod tim uslovima očekivati povoljan ishod po vas?!

LAV

Nervozni ste a krajem dana je moguća pojava temperature u organizmu. To je samo jedan od načina na koji vas organizam upozorava da ste preterali. Nedorečeni ste danas, mnogo više nego li ste navikli. Iako želite i sebi i drugima najbolje, danas nikako ne uspevate sve konce da povežete!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Prihvatite neke vrlo korisne savete iz vašeg okruženja, razmišljajte dugoročno, kao i do sada, i ma šta se dešavalo oko vas, ma kakve vesti do vas dolazile, istrajte u svojim smernicama. Imate po privatnoj liniji takođe jako povoljne vesti. Pojačajte unos vitamina u organizam.

VAGA

Sarađujete sa nekim ljudima koji će danas pokazati i svoje drugo lice. Shvatićete da vas otvoreno navode na pogrešne puteve. Ipak, vaše reakcije će biti mudre. Osveta se servira hladna. Pustićete ih da veruju u to da im verujete. Dok, u realnosti ćete raditi potpuno suprotno i čekati svoju priliku da uzvratite!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Prihvatite nečiju opomoć u poslu. Nemaju baš svi loše namere oko vas! Ne budite isključivi već maksimalno fleksibilni! Danas ste puni dobrih ideja u odnosu sa voljenom osobom. Uveče je vrlo verovatan izlazak i jako lep provod!

STRELAC

Previše ste opterećeni. Mnogi su vam nametnuli mnoge obaveze pod čijim teretom polako pucate. Imate danas veliki pad koncentracije i pojavu umora kao nikad do sada. Izbegavajte donošenje velikih odluka. Klonite se rada sa oštrim predmetima.

Strelac, Horoskop, Astrologija

JARAC

Fokusirani ste na trivijalna pitanja i probleme, dok ono što bi trebalo da vam bude prioritet ste gurnuli u ćošak. Vrlo ćete se neprijatno danas iznenaditi kad vam ignorisane obaveze i problemi zakucaju na vrata!

VODOLIJA

Vi i dalje lebdite u oblacima. Ponašate se kao veliko dete. Realnost je surova a praktični ciljevi dostižni, ukoliko se samo malo prizemljite. Ne bežite od svojih odgovornosti!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Danas ste vrlo napeti jer očekujete neke vrlo važne odgovore sa viših instanci koje vam mogu u velkikoj meri promeniti život. Budite prisebni, ne padajte u vatru. Ništa nije konačno čak i kad vam se čini da jeste! Sve dok ne budete imnali papir sa pečatom u rukama, ne radujte se!

Astrolog – Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA