LJUBI BRAT PUNO: Ovo je najjača proslava Đurđevdana kod Roma ikada! (VIDEO)

Svi znaju za čuvenu "rupu u Zemunu" a ovako izgleda Đurđevdan tamo

  • 7

 

(Telegraf.rs / Marka Žvaka)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŽIVIM DA PATIM

    11. maj 2017 | 13:20

    Ne razumem zašto je ovo naj jača proslava ikada. Zašto imejavate nas rome kad smo samo mi ostali s vama zar nije dosta dnk emisije koja samo ismejava rome a kuća od srca delu kuće isključivo samo ne romima.

  • Dr.mr.

    15. maj 2017 | 17:17

    Ismejavaju nas kao niko!Ima koji su stvarno i za ismejavanje ali zasto potencirate samo Rome,svuda oko nas su budale ne samo Romi!Ima Roma koji su skolovani,kulturni ,pametni,zasto delite to na rome i srbe...Svuda oko nas su budale VI 'uzviseni' Srbi!Cast izuzecima.Ja sam Rom npr,ali ja ne delim sebe na Rom ili Srbin,jednostavno ne interesuje me to,odrastao sam u sredini gde je samo moja kuca romska bila u selu,tako da moji drugari su bili svi Srbi i nikad niko to nije gledao i pravio razliku dali sam ja rom ili ne,nikada nismo pravili razliku oko toga niti sam se osecao drugacije.Vise ne zivim u selu,preselio se u inostranstvo ,borio se kao lav za bolji zivot,sad sam u sredini gde su romi i vidim da su to sasvim normalni ljudi,navikli malo na bolji život ovde nego mi ,normalno,ovde su godinama..Zao mi je kada ismejavate nas cigane...Svuda su budale oko nas,ne samo Romi.

  • Isko

    20. maj 2017 | 10:40

    Ja sam Srbin koji radi sa Romima i dobar smo tim. Naravno, zbog ranijih navika i mentaliteta, dosta Roma je neobrazovano i nezaposleno. Iz tog razloga i loše materijalne situacije. Nije ovaj prilog bio ismevanje, već način da se pokaže kako Romi žive. Nemojte da sve gledate na prvu loptu. Razlog je sasvim kontra, od onog kako ste vi to razumeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA