≫ 

KOSTOLAC ODLUČIO: U naredne četiri godine opštinu će voditi SNS i SPS (FOTO)

Na osnovu preliminarnih rezultata SNS je sa svojom koalicijom osvojila 63 % glasova

  • 52

Srpska napredna stranka vodiće Kostolac i u narednih četiri godine, odlučili su građani Kostolca na jučerašnjim lokalnim izborima.

Vučić: Zašto ne kažete da se skupila "Lopovska koalicija"? Ne možete da prevarite narod

Na osnovu preliminarnih rezultata SNS je sa svojom koalicijom osvojila 63 % glasova. Izbori su protekli bez ikakvih nepravilnosti. Serdžo Krstanoski, nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Kostolcu dodao je da će Srpska napredna stranka i u narednom periodu nastojati da kvalitetnim vođenjem Kostolca još više poboljša uslove života za sve građane.

- Građani Kostolca prepoznali su na ovim izborima politiku koju vodi Vlada Republike Srbije, kao i predsednik Aleksandar Vučić. Ovo je veliki rezultat za Kostolac - dodao je Krstanoski.

Foto: Promo

Predsednik gradske opštine Kostolac Ivan Savić zahvalio se svim građanima Kostolca na ukazanom poverenju i istakao da je pobeda rezultat dosadašnjeg rada.

Foto: Promo

- Zadovoljstvo mi je što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi. Ovaj rezultat naše koalicije je pre svega rezultat dobre saradnje i koordinacije Grada Požarevca i gradske opštine Kostolac, kao i dobre saradnje sa Vladom Republike Srbije. Građani su glasali za dela, a ne za reči. Mogli su da vide kilometre asfaltiranih puteva, uređene škole, i to je ono za šta su Kostolčani glasali. - rekao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mateo

    25. decembar 2017 | 12:03

    Očekivano, sve drugo bi bilo čudo, jer ipak je i SNS najviše radio za svoje glasače

  • Dana

    25. decembar 2017 | 12:08

    Ubedljiva pobeda SNS-a govori da je država u pravim rukama.

  • Daca

    25. decembar 2017 | 12:07

    SNS svakim danom ima sve veću podršku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA