≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (14. avgust 2018. godine): Sunčano i toplo do kraja dana, uveče stižu nepogode (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u utorak sunčano i tropski toplo. Krajem dana i tokom noći sa severozapada i zapada očekuje se povećanje oblačnosti, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavisnke nepogode sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju pojačan. Krajem dana i tokom večeri vetar u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C.

U Beogradu u utorak sunčano i tropski toplo. Krajem dana i tokom noći očekuje se povećanje oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova i za grmljavisnke nepogode sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 22°C, maksimalna dnevna 34°C.

U Srbiji u sredu i četvrtak promenljivo oblačno i malo svežije, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na severoistoku, istoku i jugoistoku biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Maksimalmna temperatura kretaće se od 27 do 32°C. U petak i subotu toplije i u većini predela suvo sa sunčanim intervalima i tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 29 do 33°C.

U Beogradu u sredu i četvrtak promenljivo oblačno i malo svežije, a biće uslova i za pljuskove sa grmljavinom i to uglavnom u sredu, dok bi u četvrtak bilo suvo. Maksimalmna temperatura kretaće biće oko 30°C. U petak i subotu toplije i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 32°C.

Na Crnogorskom  primorju, sutra sunčano i toplo, minimalne temperature  od 21 do 23C  maimalne  dnevne od 29 do 33C. Na severu Grcke takodje sunčano i toplo, minimalne  temperature  od 18 do 22C , maksimalne  dnevne od 29 do 33C. Duvace pojačan severoistočni vetar.

Na Hrvatskom primorju u utorak sunčano. Posle podne u severnim a ponegde i u centralnim delovima stiže naoblačenje sa kišom i pljuskovima, ponegde su moguće i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 22 na severu do 32C na jugu Hrvatske.

U utorak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u centralnim i delovima severne Evrope, ali i u oblasti Alpa. U ostalim predeliuma biće vedro. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom oko 15°C. Najtoplije biće na jugu Evrope, maksimalna temperatura na Balaknskom poluostrvu i preko 35°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vruće

    13. avgust 2018 | 21:56

    Preznojio sam see. 😅😅🤤

  • Miki

    13. avgust 2018 | 23:23

    Uh umalo srčka da me strefi kad videh Kristinu...Večeras ću teško da zaspim posle ovakve vremenske prognoze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA