≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (18. avgust 2018. godine): Sunčano i toplo, u pojedinim delovima zemlje sa kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji sutra sunčano i toplo. Posle podne na jugu se očekuje razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 20, maksimalna dnevna od 27 do 33 stepena.

Narednih dana u Srbiji sunčano i veoma toplo. Posle podne u južnim i jugozapadnim predelima očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.  Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 29 do 34 stepena.

Sunčano i toplo biće sutra i u glavnom gradu. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 32 stepena.

Slično vreme zadržaće se i narednih dana u Beogradu. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom oko 32. stepena.

Maksimalna dnevna temperatura sutra će ići do 34. stepena / Foto: Tanjug/ DRAGAN STANKOVIC

Vremenska prognoza za Evropu: 

Iznad većeg dela Evrope sutra vedro. Najhladnije u Skandinaviji sa temperaturom oko 15 stepeni. Najtoplije biće na jugu Španije i Portugalije i na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom i preko 35. stepena.

Na grčkom primorju sutra sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 21 do 26, maksimalna dnevna od 30 do 36 stepeni.

I na crnogorskom primorju sutra toplo i sunčano. Vetar slab do umeren, promenljiivog pravca. Minimalna temperatura od 21 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

Slične vremenske prilike biće i na hrvatskom primorju. Vetar slab do umeren, severozapadni. Minimalna temperatura od 19 do 24, maksimalna dnevna od 29 do 34 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA