≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (21. avgust 2018. godine): Naoblačenje, ponegde sa kišom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji se do kraja dana očekuje razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u južnim, istočnim i u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab do umeren, severoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 29 do 35°C.

U Beogradu do kraja dana oblačno. Duvaće slab do umeren, severoistočni vetar. Maksimalna temperatura 33°C.

U Srbiji sutra sunčano, tokom dana i tropski toplo. Sredinom dana i posle podne očekuje se razvoj oblačnosti, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u istočnim i u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C.

U Beogradu u sredu sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 34°C.

U Srbiji narednih dana sunčano i u većini predela tropski toplo. Posle podne očekuje se razvoj oblačnosti, ponegde i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U četvrtak će u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 29 do 35°C. U ponedeljak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačaim severozapadnim vetrom i osetnijim padom temperature. U ponedeljak hladnije za 10 do 15 stepeni.

U Beogradu narednih dana sunčano i tropski toplo, a maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 31 do 34°C. U četvrtak će u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar. U nedelju nakon sunčanog i tropski toplog dana, do kraja večeri naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnijim padom temperature. U ponedeljak hladnije za više od 10 stepeni.

U sredu u većem delu Evrope biće sunčano i toplo. Kiša se očekuje na severu i severoistoku kontinenta, a lokalni pljuskovi sa grmljavinom ponegde na jugoistoku. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije biće na jugu Evrope sa temperaturama i preko 35°C.

Na grčkom primorju sutra sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren, severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 25°C, maksimalna dnevna od 29 do 36°C

Na crnogorskom primorju u utorak sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 22 do 25°C, maksimalna dnevna od 30 do 34°C.

Na hrvatskom primorju sutra sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, severoistočni. Minimalna temperatura od 20 do 24°C, maksimalna dnevna od 30 do 36°C.

(Telegraf.rs / Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA