≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (20. septembar 2018. godine): Jutro vedro i sveže, a tokom dana sunčano (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji će sutra jutro biti vedro i sveže, u dolinama hladno i maglovito. Tokom dana očekuje se sunčano i veoma toplo vreme, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 15, maksimalna dnevna od 24 do 29 stepeni.

U Srbiji do subote sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom do 32 stepena. U subotu posle podne naoblačenje i zahlađenje, a u nedelju hladnije za oko 10 stepeni.

U Beogradu sutra sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 28 stepeni.

Do subote će u glavnom gradu biti sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura ići će do 31. stepena. U subotu će doći do zahlađenja, pa će u nedelju temperatura pasti za oko 10 stepeni. Od naredne sedmice malo toplije, ali se očekuju nova naoblačenja i kiša.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra sunčano i toplo, na centralnom Mediteranu sa kišom. Najhladnije biće na severu Evrope sa temperaturom oko 15 stepeni, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju sutra vedro. Duvaće jak severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 19, maksimalna dnevna od 24 do 29 stepeni.

Na crnogorskom primorju sutra sunčano uz umerenu oblačnost. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 21, maksimalna dnevna od 27 do 29 stepeni.

Na hrvatskom primorju promenljivo oblačno. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 18. do 21, maksimalna dnevna od 26. do 31. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA