≫ 

Današnja vremenska prognoza (20. septembar 2018. godine): U jutarnjim časovima suvo i vedro, tokom dana sunčano i toplo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nakon vedrog i svežeg, tokom dana sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata povremeno i jak. Minimalna temperatura od 8 do 16°C, u košavskom području do 18°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Beogradu u četvrtak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji do subote jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama hladna i maglovita, a tokom dana u svim predelima sunčano. Maksimalna temperatura u većini predela kretaće se uglavnom od 26 do 32°C. U nedelju hladnije za oko 10 stepeni. U ponedeljak jutro vedro i veoma hladno, tokom dana toplije, ali uz novo naoblačenje sa severozapada, pa se očekuju kiša, pljuskovi, grmljavina i jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C, potom u osetnijem padu.

U Beogradu sutra sunčano. Maksimalna temperatura biće do 31°C. U subotu u toku večeri prolazno naoblačenje i zahlađenje, uz manje uslove za kišu. U nedelju  osetno hladnije. U ponedeljak jutro vedro i veoma hladno, tokom dana toplije, ali uz novo naoblačenje, pa se očekuju kiša, pljuskovi, grmljavina i jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 24°C, krajem dana u padu.

Evropa:

Iznad većeg dela Evrope sunčano i toplo. Najhladnije biće na severu Evrope sa temperaturom oko 15 stepeni, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju sunčano, maksimalna dnevna od 24°C do 29°C.

Na crnogorskom primorju oblačno i suvo, maksimalna dnevna od 26°C do 28°C.

Na hrvatskom primorju uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, maksimalna dnevna od 26°C do 31°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA