≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (21. septembar 2018. godine): U većem delu Srbije vedro i suvo, a evo gde će biti potpuno oblačno (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u severnoj polovini Srbije biće vedro, a u južnoj polovini umereno do potpuno oblačno, ali suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata povremeno i jak. Minimalna temperatura od 13 do 15, maksimalna dnevna od 22 do 29 stepeni.

U subotu tokom dana sunčano i veoma toplo, a posle podne očekuje se prolazno naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura do 31. stepena. U nedelju hladnije, sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni.

U Beogradu sutra sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 28 stepeni.

U Beogradu će do subote poslepodne biti sunčano i veoma toplo, a nakon toga očekuje se kiša i pad temperature. U nedelju još hladnije sa maksimalnom temperaturom do 24 stepena. U ponedeljak toplije, ali uz novo naoblačenje, pa se očekuju kiša, pljuskovi, grmljavina i jak, na udare i olujni severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 25 stepeni, krajem dana u osetnijem padu. U utorak veoma hladno i suvo, sa maksimalnom temperaturom do 16 stepeni.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra sunčano i toplo. Kiša se očekuje na severu i severozapadu Evrope, kao i na centralnom Mediteranu. Najhladnije biće na severu Evrope sa temperaturom oko 15, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju sutra vedro. Vetar jak, severoistočni. Minimalna temperatura od 14 do 19, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

Na crnogorskom primorju potpuno oblačno. Duvaće južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 23, maksimalna dnevna od 23 do 27 stepeni.

Na hrvatskom primorju sutra umereno oblačno. Duvaće vetar promenljivih pravaca. Minimalna temperatura od 18 do 23, maksimalna dnevna od 26 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA