Današnja vremenska prognoza (21. septembar 2018. godine): Suvo i vedro, ponegde uz oblačnost (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U severnoj polovini Srbije danas vedro, a u južnoj polovini umereno do potpuno oblačno, ali suvo. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata povremeno i jak. Minimalna temperatura od 13 do 16, maksimalna dnevna od 23 do 29 stepeni.

U subotu tokom dana sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom do 31. stepena, a poslepodne očekuje se prolazno naoblačenje i zahlađenje. U nedelju hladnije, sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni. U ponedeljak malo toplije, ali sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 28 stepeni.

U Beogradu se, kao i u celoj Srbiji, za vikend očekuje pad temperature, a u ponedeljak kiša. Maksimalna temperatura naredih dana iće će do 27. podeljka. Od utorka suvo i hladnije.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano i toplo. Kiša se očekuje na severu i severozapadu Evrope, kao i na centralnom Mediteranu. Najhladnije na severu Evrope sa temperaturom oko 15, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom preko 30 stepeni.

Na grčkom primorju danas vedro. Vetar jak, severoistočni. Minimalna temperatura od 14 do 19, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

Na crnogorskom primorju potpuno oblačno. Duva južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 23, maksimalna dnevna od 23 do 27 stepeni.

Na hrvatskom primorju danas umereno oblačno. Duva vetar promenljivih pravaca. Minimalna temperatura od 18 do 23, maksimalna dnevna od 26 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA