≫ 

Današnja vremenska prognoza (22. septembar 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, a onda stiže naoblačenje (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo. Tokom dana na severu Srbije očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa jakim severozapadnim vetrom, a biće uslova i za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Minimalna temperatura od 10. do 18, maksimalna dnevna od 22. do 31. stepena. Krajem dana i tokom večeri temperatura u svim predelima biće u osetnom padu.

U Beogradu danas sunčano. Duva slab vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 29 stepeni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20. stepena, a posle podne očekuje se zahlađenje. Temperatura tokom večeri do 15 stepeni. Biće manjih uslova za prolaznu kišu.

U Srbiji u nedelju hladnije, sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni. U ponedeljak nešto toplije, ali sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i jakim olujnim severozapadnim vetrom. U utorak veoma hladno. Maksimalna temperatura do 18 stepeni.

Do kraja vikenda u glavnom gradu biće sve hladnije, u ponedeljak se očekuje naoblačenje sa kišom, a od utorka veoma hladno i suvo vreme sa maksimalnom temperaturom do 16 stepeni.

Veoma hladno vreme nam stiže naredne sedmice / Foto: Milena Đorđević

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas oblačno i hladnije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najhladnije na severu Evrope sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na jugu Španije i Portugalije sa temperaturom i preko 35. podeljka.

Na grčkom primorju danas sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 26. do 31. stepena.

Na crnogorskom primorju uglavnom sunčano, povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura od 25 do 27 stepeni.

Na hrvatskom primorju promenljivo oblačno, na severu sa kišom i lokalnim pljuskovima. Duva umeren do jak severni vetar. Maksimalna temperatura od 23. do 29. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA