≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (23. septembar 2018. godine): Umereno oblačno i hladnije u odnosu na prethodni period (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U većem delu Srbije sutra umereno oblačno i hladnije u odnosu na prethodni period, ali će i dalje biti toplo. Očekuju se i duži sunčani intervali. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 17, maksimalna dnevna od 23 do 28 stepeni.

Slične vremenske prilike sutra i u Beogradu. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 25 stepeni.

U ponedeljak sa severozapada u Srbiju stiže naoblačenje i osetno zahlađenje, pa će biti kiše, pljuskova i grmljavine. Duvaće olujni severozapadni vetar, ponegde sa udarima i preko 100 km/h. U utorak i sredu pretežno sunčano, ali hladno, u toku jutra ponegde i sa slabim mrazom. Maksimalna temperatura u sredu ići će do 18. Stepena.

U glavnom gradu se u ponedeljak očekuje kiša i jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 21. stepena, od utorka u osetnom padu. Maksimalna temperatura u utorak iznosiće 16 stepeni.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra oblačno, ponegde sa kišom. Na jugu će biti veoma toplo, na Pirinejskom poluostrvu i vrelo, do 39 stepeni. Najhladnije sutra biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 10 stepeni.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Maksimalna dnevna temperatura od 27 do 33 stepena.

I na crnogorskom primorju sutra sunčano. Vetar slab do umeren, južni. Maksimalna dnevna od 29 do 33 stepena.

Na hrvatskom primorju sutra umereno oblačno. Duvaće slab do umeren južni vetar. Maksimalna temperatura od 24 do 29 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA