Današnja vremenska prognoza (24. septembar 2018. godine): Pad temperature i jako naoblačenje, ne izlazite iz kuće bez kišobrana (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Danas u Srbiji vedro. Tokom jutra, naoblačenje i jako zahlađenje sa kišom zahvatiće Vojvodinu proširiti se na ostale predele Srbije. Duvaće jugozapadni vetar, u skretanju na jak severozapadni. Krajem dana i tokom večeri razvedravanje. Jutarnja temperatura od 13 do 19, maksimalna dnevna od 10 do 28 stepeni. Krajem dana temperatura u padu za oko 15 stepeni, a u višim planinskim predelima očekuju se susnežica i sneg.

U Beogradu prepodne umereno oblačno, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duva umeren vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 21 stepen.

Narednih dana u Srbiji vedro i hladno. U utorak će duvati i jak severozapadni vetar, koji će potom biti u slabljenju. Jutra će biti veoma hladna i maglovita, a od srede do petka možemo očekivati i slab mraz. Maksimalna temperatura u utorak i sredu do 18 stepeni. Od četvrtka malo toplije, sa temperaturom do 21. stepena.

Slično će biti i u glavnom gradu narednih dana. Vedro i hladno vreme pratiće nas do petka, kada će maksimalna temperatura biti 22 stepena, a za vikend ponovo možemo očekivati naoblačenje i kišu.

Naoblačenje koje će tokom prepodneva zahvatiti Vojvodinu proširiće se i na ostale delove Srbije / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra vedro, povremeno uz oblačnost. U Moskvi i Budimpešti sa kišom. Najhladnije u severnoj Evropi sa temperaturom oko 6 stepeni, a najtoplije na jugu kontinenta, gde će temperature prelaziti 30. stepen.

Na grčkom primorju danas sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 33 stepena.

Na crnogorskom primorju pretežno sunčano, u severnim delovima sa kišom. Maksimalna temperatura od 24 do 27 stepeni.

Promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom danas na hrvatskom primorju. Maksimalna temperatura od 21. do 27. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    24. septembar 2018 | 08:25

    Biljana, ti si med !

  • Jasmina

    24. septembar 2018 | 17:07

    Bez kisobrana a mozete da obucete i tanji kaput.nece vam sigurno biti vrucina😄😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA