Sutrašnja vremenska prognoza (25. septembar 2018. godine): Stigao je hladni talas i naglo zahlađenje (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Hladni talas i naglo zahlađenje je u toku današnjeg dana zahvatilo sve predele naše zemlje, tako da vam savetujemo da se dobro obučete i da bez kišobrana ne krećete nigde.

U Srbiji u utorak sunčano i hladno, tokom jutra na jugoistoku nešto više oblačnosti i ocekuje se mraz u višim planinskim predelima. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 5 do 9°C, maksimalna dnevna od 13 do 17°C.

U Beogradu u utorak sunčano i veoma hladno za ovo doba godine. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 16°C.

U Srbiji od srede do petka jutra vedra i veoma hladna, ponegde sa maglom i slabim prizemnim mrazom. Jutarnja temperatura od 1 do 7°C, maksimalna dnevna u sredu od 14 do 18°C, a u četvrtak od 16 do 20°C, dok se u petak očekuje od 20 do 24°C. U subotu povećanje oblačnosti, ponegde sa kišom, a maksimalna temperatura biće u padu.

Ne izlazite iz kuće bez kišobrana i jakne / Foto: pixabay.com

Vremenska prognoza za Evropu:

U utorak iznad većeg dela Evrope biće vedro. Kiša se očekuje na istoku i jugoistoku kontinenta.

Na Balkanskom poluostrvu u utorak vedro i hladno, dok se na jugu i istoku očekuje više oblačnosti, ponegde i kiša. Maksimalna temperatura od 12 do 20°C, u primorskim predelima do 25°C.

U svim primorskim predelima osetno hladnije. Vetar jak i olujni severni i severoistočni. Na crnogorskom i hrvatskom primorju vedro sa maksimalnom temperaturom do 21°C, dok će u Grčkoj biti sa više oblaka i maksimalnom temperaturom do 22. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA