Današnja vremenska prognoza (25. septembar 2018. godine): Sunčano i veoma hladno, ujutru ponegde sa slabim mrazom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji danas sunčano i veoma hladno, samo se tokom jutra na jugoistoku očekuje nešto više oblačnosti. Duva umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 2 do 8, maksimalna dnevna od 11 do 17 stepeni.

U Beogradu takođe sunčano i veoma hladno. Duva slab vetar. Minimalna temperatura 6, maksimalna dnevna 16 stepeni.

Slične vremenske prilike u Srbiji zadržaće se do petka. Jutra će biti vedra i veoma hladna, ponegde sa maglom i slabim mrazom. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se oko 20. stepena.

U Beogradu narednih dana jutra će biti vedra i hladna, a tokom dana biće sunčano. Od srede do petka temperatura u blagom porastu, a u subotu će biti nešto više oblačnosti, pa je moguća i kiša.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano i hladno, u Moskvi sa kišom. Najhladnije u Stokholmu sa minimalnom temperaturom od 0 stepeni, a najtoplije na Pirinejskom poluostrvu, gde će temperature prelaziti 30. stepen.

U svim primorskim predelima osetno hladnije. Vetar jak i olujni severni i severoistočni. Na crnogorskom i hrvatskom primorju vedro sa maksimalnom temperaturom do 21. stepena, dok će u Grčkoj biti nešto više oblačnosti, a maksimalna temperatura iznosiće 22 stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA