≫ 

Današnja vremenska prognoza (3. oktobar 2018. godine): Pretežno sunčano i umereno toplo, maksimalna temperatura do 20°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji danas vedro i hladno, ponegde i sa maglom. Tokom celog dana u svim predelima biće pretežno sunčano i umereno toplo, ponegde uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 5°C na severu do 12°C na jugu i istoku Srbije, maksimalna dnevna od 17 do 21°C.

U Beogradu u sredu nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Srbiji u četvrtak i petak u toku jutra vedro i hladno, a tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura u četvrtak do 20°C, a u petak toplije, temperatura od 18 do 24°C. Za vikend će biti toplo. U košavskom području u petak i tokom vikenda duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa olujnim udarima. U subotu posle podne u zapadnim, a krajem dana i tokom večeri i u severnim i centralnim predelima naoblačenje sa kišom.

U Beogradu u četvrtak i petak biće sunčano, a maksimalna temperatura kretaće se do 20°C. Tokom vikenda toplo, maksimalna temperatura do 24°C.

U sredu oblačno sa kišom i pljuskovima biće u centralnim, istočnim i severoistočnim predelima Evrope, a u oblasti Baltika očekuju se i olujni vetrovi. Kiše će biti i na zapadu Skandinavije, a pljuskova sa grmljavinom na jugu Mediterana. U ostalim predelima očekuje se uglavnom sunčano vreme. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije na jugu Portugalije, temperatura preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA