≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (14. oktobar 2018. godine): Nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i relativno toplo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nedelju jutro vedro i sveže, a tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 7 do 10°C, u pojedinim kotlinama oko 2°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Beogradu sutra sunčano i relativno toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 21°C.

U Srbiji će i u narednom periodu jutra biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana biće sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 25°C. U košavskom području u nedelju duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije.

Slično će biti narednih dana u glavnom gradu. Maksimalna temperatura kretaće se u rasponu od 21 do 23°C.

Iznad većeg dela Evrope u nedelju sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Londonu i Madridu. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom oko 7°C, a najtoplije na jugu i na zapadu Evrope sa temperaturom i preko 25°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA