≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (17. oktobar 2018. godine): Sunčano i toplo za ovo doba godine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra ujutru u Srbiji vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom. Tokom dana očekuje se sunčano i dalje veoma toplo vreme za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno pojačan. Minimalna temperatura od 2 do 11, maksimalna dnevna od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu sutra sunčano i relativno toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 9, maksimalna dnevna 24 stepena.

Slično vreme će se zadržati naredna tri dana. Biće sunčano i toplo, ponegde uz oblačnost. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20. do 25. stepena.

U Beogradu do subote sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, ali i sa svežim jutrima. Maksimalna temperatura ići će do 24. stepena. U nedelju naoblačenje i zahlađenje sa kišom i jakim severozapadnim vetrom. Maksimalna temperatura do 17 stepeni.

Iznad većeg dela Evrope sutra sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Atlantika, u centralnom i zapadnom Mediteranu i na severoistoku kontinenta. Najhladnije na severu Evrope sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 28. podeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA