Vreme čitanja: oko 1 min.

"PLEJBOJ": Gola voditeljka na duplerici (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Bursać, poznata voditeljka emisije "U zdravom telu", razgolitila se za najpoznatiji svetski muški časopis

  • 0

Srpsko izdanje časopisa "Plejboj" nastavio je sa tradicijom da fotografiše poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona. Ovog puta, u septembarskom broju, potpuno gola se skinula televizijska novinarka Milica Bursać.

Uprkos tome što je pre oko godinu dana dobila sina Andreja, ona je bez odeće bljesnula u punom sjaju, pokazavši potpuno savršeno telo. Širu popularnost Milica je stekla vodeći emisiju "U zdravom telu", a sada je najboljim praktičnim primerom pokazala da sve to što je govorila o ishrani i vežbanju uopšte nisu bile prazne priče.

Njen suprug Jovica ne samo što je nije sprečavao u nameri da se slika naga, već je bio oduševljen, pa čak i pomogao na snimanju. Inače, kako saznajemo, Milica je u ozbiljnim pregovorima sa televizijom "B92" oko svakodnevnog emitovanja njene emisije "U zdravom telu", koju je vodila na RTS-u pre nego što je prešla na "Studio B" i vodila "Novac i glamur".

(Telegraf.rs/foto: Plejboj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA