PLAŠE SE SVOJIH: Uprava Partizana postavila "gorile" ispod VIP tribine u strahu od navijača!

Uprava kluba iz Humske postavila devet telohranitelja u slučaju da neko sa zapadne tribine poželi da se "objasni" s čelnicima kluba. Čelnici Partizana ćute, portparol tvrdi da je obezbeđenje tu bilo i ranije, iako ga niko nije video (?!)

  • 2

Ko će koga, nego svoj svoga!

Uprava Fudbalskog kluba Partizan, i pored povika ogromne većine navijača koji iz utakmice u utakmicu skandiraju: "Uprava napolje!", ne namerava da napusti klub. Štaviše, Dragan Đurić i njegovi saradnici su u strahu od navijača postavili obezbeđenje na zapadnoj tribinu stadiona JNA, odmah ispod svečane lože gde sedi vrhuška kluba iz Humske!

Koliko je situacija na stadionu Partizana napeta, najbolje prikazuje ova fotografija (vidi gore) koju je snimio jedan od navijača "crno-belih". Devet kršnih momaka tik ispod mesta rezervisanih za predsednika kluba i članove Uprave. Čisto da eventualne izgrednike sa tribine zadrže na bezbednom odstojanju od vrhuške kluba. Zanimljivo je da se ovo obezbeđenje pojavilo nakon izjave trenera Vladimira Vermezovića da mu igrače iz kluba teraju upravo "navijači sa Zapada sa poklonjenim kartama".

Pokušali smo da preko članova Upravnog odbora Mileta Jovičića i Darka Grubora saznamo koji je tačan razlog postavljanja obezbeđenja na tribinu, ali smo elegantno "iskulirani".

Kakvo-takvo objašnjenje dobili smo od Nenada Danilovića, portparola kluba.

- Obezbeđenje na Zapadu nije novitet. Postoje ljudi koje od juna prošle godine obavljaju taj posao - saopštio nam je kratko Danilović.

Ipak, na fotografijama sa prethodnih utakmica koje je Telegraf analizirao nema ni traga ni glasa od pomenutih telohranitelja, tj. obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 40+

    31. avgust 2012 | 03:28

    Sio nam ga Djura hahahahahaha Snajderu lopove mars iz Partizana

  • ja

    30. avgust 2012 | 18:06

    Ovo govori o profilu ubica Tatona i onih koji ih podržavaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA