ISPUNILI MU POSLEDNJU ŽELJU: Džek (4) preminuo od tumora, sahranili ga u duhu filma "Ratovi Zvezda" (FOTO)

Mali četvorogodišnji Džek Robinson preminuo je početkom aprila od tumora na mozgu koji nije mogao da se operiše. Bio je veliki fan "Ratova Zvezda", a njegovi roditelji odlučili su da svog malog sina isprate u duhu popularnog filma

  • 4

Hrabra borba četvorogodišnjeg Džeka Robinsona protiv tumora na mozgu koji nije mogao da se operiše, osvojio je srca velikog broja ljudi i poznatih ličnosti, među kojima su Geri Barlov i Met Smit. Nažalost dečak je preminuo, a njegovi roditelji su se pobrinuli da njegov odlazak učine jedinstvenim. Naime, dečak je bio ogromni fan serijala filmova "Ratovi zvezda", pa je zbog toga njegova sahrana održana u duhu ovog filma.

U januaru Robin je imao problema sa disanjem. Odveden je u bolnicu a tamo mu je otkriven tumor na mozgu. Doktori su pokušali da pomognu i odstranili 40 odsto tumora tokom operacije koja je trajala pet sati. Ostatak je bilo previše opasno dirati. Prolazio je kroz razne hemoterapije i radioterapije ali ništa nije pomoglo. Džek je preminuo u svojoj kući početkom aprila.

Mali Džek, smešten je u kovčeg koji je napravljen po uzoru na film, a bela kočija na kojem se nalazio bila je okružena Stormtruperima, vojnicima iz ovog filma. Kočija je bila ukrašena raznim cvećem, a jedan od cvetnih aranžmana ispisivao je reč "Jedi" (džedaj). Venci su bili u obliku svetlosnog mača, čuvenog Jode, i malog robota R2-D2.

Orkestar je svirao muzičku temu iz "Ratova Zvezda", a dečak je tokom pogreba oslovljan kao " Master (gospodar) Džek Robinson" što je reč kojom se oslavljaju svi Džedaji u filmu.

Dok je povorka prolazila kroz grad mnogi su zastajali i odavali počast hrabrom dečaku koji je imao brata blizanca, i još tri starije sestre.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA