SEKSI PRAVNICA: Pohotnim telom zarađuje milione (FOTO) (VIDEO)

Studentkinja iz Velike Britanije, Vanesa Nols (25), zarađuje 50.000 funti godišnje poziranjem u toplesu ispred veb kamere. Ona kaže da joj fanovi poklanjaju šta kod poželi, dovoljno je samo da to spomene na Tviteru

  • 0

Britanka Vanesa Nols (25) od svoje 18. godine objavljuje polugole fotografije, slika se za časopise za muškarce, skida se pred veb kamerama i tako zarađuje za studiranje. Vanesa od svega toga godišnje zaradi 50.000 funti!

 

I dok većina visokoškolaca uzima studentske kredite i radi po nekoliko poslova kako bi uspeli da prežive studentske godine, Vanesa živi u svom stanu u centru Londona, kupuje što god joj srce poželi i otplatila je kompletan iznos dosadašnje školarine, oko 14.000 funti.

 

 

Za svoj luksuzni stil života može da zahvali armiji obožavalaca. Oni plaćaju na stotine funti samo kako bi razgovarali s njom dok ona pozira u toplesu i izazovnom donjem vešu.

 

I pored toga što godišnje zarađuje 50.000 funti, Vanesi su fanovi platili čak i knjige!

 

 

- Dobiti diplomu pravnika je najveći izazov koji sam mogla da odaberem. Želela sam da budem advokat još kao mala. Fanovi su mi platili svaki od mojih 100 udžbenika, a ja želim da mi kupuju poklone sa popisa mojih želja na Amazonu - priča seksi Vanesa.

 

 

- Ako na Tviteru spomenem da mi treba nešto za učenje, 10 minuta kasnije neko će mi to doneti. Dobila sam toliko toga - priča studentkinja.

 

Ona kaže i da dnevno provede po 12 sati ispred veb kamere.

 

 

- Postala sam internet ličnost i fanovi znaju da budu i naporni u pokušajima da dođu u kontakt sa mnom. Ja sam njihova seksualna maštarija i misle da mogu da zahtevaju moje vreme, čak su i uzrujani ako im ne odgovorim odmah na poruke - žali se Vanesa.

 

 

- Kad sam počela da studiram neke devojke su videle moje fotografije na internetu i htele su da me unište. Smejale su mi se, ali mene nije bilo briga jer znam da ću diplomirati šta god o meni da pričaju - odlučna je studentkinja.

 

Ona se pre karijere veb modela bavila striptizom.

 

 

- Plesala sam mušterijama u krilu, ali uvek sam imala kontrolu i nikada nisam prešla granicu. Moj tadašnji dečko je bio ljubomoran, ali ja sam odlično zarađivala svake večeri - rekla je Vanesa.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA