Operiše se godinama da bi izgledao kao Ken (FOTO) (VIDEO)

Rodrigo Alveš (30) iz Brazila imao je 20 plastičnih operacija na koje je potrošio 120.000 evra, a sve sa jednim ciljem - da ima savršen izgled. Prema njegovim rečima on neće prestati sa odlascima kod estetskih hirurga uprkos tome što mu je tokom poslednje operacije život visio o koncu

  • 10

Verovatno ste do sada "ukačili" vesti o devojkama koje su su plastičnim operacijama transformisale u žive lutke. Trendu da serijama estetskih intervencija pretvaraju sebe u lutke nisu odoleli ni pojedini muškarci, a možda najbolji primer za to jeste Brazilac Rodrigo Alveš (30) koji se pretvorio u Barbikinog pratioca - Kena.

Ovaj mladić je imao 20 plastičnih operacija na koje je potrošio 120.000 evra, a sve sa jednim ciljem - da ima savršen izgled.

Prema njegovim rečima on neće prestati sa  odlascima kod estetskih hirurga uprkos tome što mu je tokom poslednje operacije, usled komplikacija, život visio o koncu.

Alveš je do sada imao operacije na gotovo svakom delu dela. Upumpavan mu je botoks, radio je liposukciju, ugrađivao je implante, imao je rekonstruktivne intervnecije na nosu.

Svoju prvu operaciju imao je pre 10 godina pošto, kako kaže, nije bio zadovoljan svojim izgledom.

- Nikada se nisam osećao prijatno u svojoj koži. Kada sam bio mlađi svi su me zadirkivali zbog mog nosa. Poto sam po prirodi vesela osoba, kada bih se nasmejao moj nos bi se raširio preko celog lica - objašnjava Rodrigo svoje razloge za operaciju nosa.

Posle te intervencije Alveš je poželeo da menja i ostale delove tela kojim nije bio zadovoljan. Kako kaže, svoje telo je hteo da oblikuje vežbama u teretani, ali mu to nije pomoglo.

- Išao sam u najbolje teretane i imao lične trenere, ali nije bilo rezultata. Zato sam se odlučio da odem pod nož i da na brz način dođem do rezultata - kaže Brazilac.

Poslednja u nizu operacija, koju je imao u januaru, mogla je i bukvalno da bude poslednja u njegovom životu. Naime, došlo je do komplikacija kada su mu ubacivali silikone u ruke, kako bi izgledao mišićavije. Nakon te intervencije, Rodrugu su obe ruke ostale paralizovane.

- Svaki dan sam plakao i molio se. Mislio sam da ću ostati bez ruku. Ipak, posle tri nedelje sam se oporavio - kaže Rodrigo koji uprkos tom incidentu ne odustaje od daljih operacija kako bi postigao "savršenstvo".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA