Bacio svoju baku kroz prozor jer je patio zbog ljubavi (VIDEO)

- Pre izvesnog vremena, moj sin je raskinuo sa svojom ljubavnicom, sa kojim je zajedno živeo 12 godina. Prestao je da ide na posao, počeo je da se druži s čudnim ljudima. Izgledalo je kao da se drogira ili je u sekti - ispričala je majka nasilnika

  • 4

Jedan muškarac iz Odese bacio je svoju baku kroz prozor stana na trećem spratu. Kako prenose ruski mediji, baka je, na sreću preživela pad sa lakšim povredama.

Nakon incidenta, on se zaključao u stan i vikao sa balkona. Kako prenosi portal "Navigator", razlog ovakvog ponašanja krije se u tome što je nasilnik nedavno raskinuo ljubavnu vezu, posle čega je počeo da se ponaša neuračunljivo.

Policija je najpre pregovarala sa njim, kako bi mirno rešili situaciju. Međutim, kada je on to odbio, provalili su u stan, vezali ga i priveli.

- Pre izvesnog vremena, moj sin je raskinuo sa svojom ljubavnicom, sa kojim je zajedno živeo 12 godina. Prestao je da ide na posao, počeo je da se druži s čudnim ljudima. Izgledalo je kao da se drogira ili je u sekti - ispričala je majka nasilnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SlonicTonic

    22. jun 2014 | 22:16

    Bolje bi bilo da je sebe bacio kad je tako blesav

  • Mrč sity

    22. jun 2014 | 18:39

    Mnogi pate zbog ljubavi, pa ne bacaju babe kroz prozor...Mada ja lično ne razumem šta znači patiti zbog ljubavi, ljubav je lepo osećanje, kad nekog iskreno voliš srećan si, bez obzira da li je ta osoba sa tobom ili ne...Ti voliš... I to te čini savršenim...

  • Dag.

    22. jun 2014 | 21:56

    Na svu srecu, osta baba ziva,nit je duzna ,a jos manje - kriva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA