DA TI SE ZGROZI ŽIVOT: Tri godine spavala i jela pored mrtve majke

Policajci koji su izvršili uviđaj u stanu Amerikanke iz Bruklina zatekli su stravičan prizor - skelet preminule žene bio je ispod gomile đubreta. Prema pisanju američkih medija, ćerka se oblačila u odeću u kojoj je umrla njena majka

  • 4

Kao u horor filmu! Amerikanka Čava Stim (28) iz Bruklina živela je tri godine u skučenom stanu sa lešom svoje majke Suzi Rozental! Stimova je oblačila odeću i cipele preminule žene i svakodnevno je njene posmrtne ostatke stavljala za sto na kojem bi jela.

Bizaran slučaj otkriven je nakon što je domar zgrade pozvao policiju. On je alarmirao nadležne pošto Stimova nije htela da mu otvori vrata stana.

Policajci koji su došli u stan naišli su na odvratan prizor. U stanu je bila gomila đubreta ispod kojeg je bio i skelet Suzi Rozental.

Prilikom dolaska policije Čava se ponašala čudno. Nakon uviđaja ona je upućena na psihijatrijsku procenu. Prema pisanju američkih medija i ćerka i majka koja je preminula imaju istoriju psihičkih oboljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mimi

    11. jul 2014 | 00:22

    Užas!!!Šta se to desi sa ljudskim mozgom da tako nešto uradi...živjeti sa lesom, jadna djevojka...

  • Jova

    10. jul 2014 | 13:18

    Je li majka kuvala?

  • Tija

    11. jul 2014 | 13:07

    Naslov je da crknes od smijeha,nego pitanje,cime je supu mjesala ili vadila krompirice ,a improvizovana casica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA