Dečaku izvadili 232 zuba iz usta! (FOTO) (VIDEO)

- Kada smo ga otvorili, mali zubi koji izgledaju kao biseri počeli su da izlaze jedan po jedan. Prvo smo ih brojali, a onda smo se od brojanja umorili. Na kraju smo izbrojali 232 - rekla je doktorka

  • 12

Stomatolozi u Indiji suočili su se se sa do sada neviđenim slučajem, kada im se pojavio pacijent Asik Gavai (17), koji je u svojim ustima imao 232 zuba spremna za vađenje.

 

Pacijent je došao na kliniku sa otokom na desnoj strani vilice, kako je izjavila dr Sunanda Divare, šef odeljenja na stomatološkoj klinici u Mumbaiju.

 

Gavai je iz svog rodnog sela došao u grad, jer lokalni lekari nisu bili u mogućnosti da ustanove razlog njegovih poteškoća koje su ga mučile 18 meseci. Njegova bolest je dijagnostikovana kao veoma retka vrsta benignog tumora.

 

 

- Kada smo ga otvorili, mali zubi koji izgledaju kao biseri počeli su da izlaze jedan po jedan. Prvo smo ih brojali, a onda smo se od brojanja umorili. Na kraju smo izbrojali 232 - rekla je doktorka.

 

Opisujući ovaj slučaj, doktorka je izjavila da za 30 godina rada nikada nije videla ovako nešto. Nakon ovog hirurškog poduhvata, ovaj tinejdžer sada ima 28 zuba.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: Bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ovo

    24. jul 2014 | 14:19

    Ima samo u Indiji.

  • Aleksandar

    24. jul 2014 | 14:00

    Pi kako su mi odvratni ovi indijci

  • Malina

    24. jul 2014 | 18:06

    Zao je coveku i za nosoroga, kad mu polome kljovu a ne za dete. Nemoj u njemu da gledas Indijca, vec zivu dusu. Ti nisi samo Srbin, vec pre svega ziva dusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA