Ovako prolaze naši koferi prilikom ubacivanja u avion! (VIDEO)

Na Jutjubu je postavljen video koji prikazuje radnike aerodroma Bergam u Italiji kako bacaju kofere kao da su u pitanju vreće peska, a ne nečije lične stvari u kojima se verovatno nalaze i neke lomljive stvari

  • 6

Kada na svom koferu vidimo polomljen točak, jasno nam je da nije prošao baš prijatan put od zgrade do aviona i nazad, sve do pokretne trake.

Kako se radnici odnose prema koferima, zabeležili su početkom jula na italijanskom aerodromu Bergamo, putnici koji su čekali da se ukrcaju u avion.

Na Jutjubu je ubrzo postavljen video koji prikazuje radnike aerodroma kako bacaju kofere kao da su u pitanju vreće peska, a ne nečije lične stvari u kojima se verovatno nalaze i nešto lomljivo.

Menadžment aerodroma izvinio se putnicima zbog nedoličnog ponašanja zaposlenih, ali je avio-kompanija "Ryanair" kojom su putnici putovali, od uprave aerodroma tražila da radnici sa snimka ne rade više na ovoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • zemljak

    26. jul 2014 | 00:06

    radio sam na jednom aerodromu bas taj posao, pakovanje kofera u avion(prilicno fizicki tezak posao, manjak prostora itd) i mogu reci da ni na drugim aerodromima koferi ne prolaze bas puno bolje kao na snimku. nije bas da smo ih bacali po asfaltu, mada se desi da pri istovaru spadne sa pokretne trake, elevatora(zavisno od tipa aviona, visina moze da bude i 2m). ukoliko avion nema pokretnu traku u samom bunkeru, onda jedan covek baca, a drugi slaze prtljag. jednostavno prvi koferi koji se ubacuju polete i po 3-4 metra pa sta im bude. neki jednostavno trpe, a oni plasticni sa tockicima povremeno kvrcnu. surovo, ali sta da se radi i taj posao je surov. sto se tice lomljivih stvari to se mora najaviti i jednostavno prtljag se oznaci i sa njim se postupa drugacije u odnosu na ostale. u prinicpu ako puno putujete cesto ce vam se desiti da da vam koferi budu osteceni, jer politika svake kompanije dozvoljava svom radniku da razmislja na nacin, da nijedan kofer nije vazniji od njegovih ledja. eto malo sam pokusao da docaram kako prolaze koferi svih nas koji putujemo avionom. ko razume, razume, a ko ne razume, nije ni vazno... :)

  • Tanja

    25. jul 2014 | 20:19

    Ovi su jos i dobri naspram nasih. U Bg-u su mi polomili dva kofera, to mi se nigde jos nije desilo.

  • Juznoprugas

    25. jul 2014 | 22:51

    Lepo pise u tekstu Rajan Ejr i osoblje Bergamskog aerodroma se bahato odnosi ka prtljagu!Dosta vise sa pljuvaljem Srbije i svega Srpskog! Nadam se da ce biti dovoljno pameti kod nas da ejr Srbija osnuje jedan Belkanski ili ti jugo-istocno Evropski lou kost sa sedistem u Srbiji.Da ne dozvolimo dolazak ovih pilicara Rajana iz Irske da nam zavlace ruku u dzep i prodaju njihovu kvazi uslugu! Srbija mora pokusati da stvori ozbiljnog lou kostera jer smo u poziciji kao centralno balkanska drzava da ucenjujemo druge drzave za prelet preko nase teritorije + imamo dobar geo strateski polozaj.Nadam se da ce novi Srpski lou koster ili ti ejr Srbija uspeti polako da preotme letove Wizz-a ejra i stane nogom za vrat Rajanu za pocetak na Balkanu!Samo ofanzivnom politikom preotimanja komercijalnih letova i proterivanjem konkuretnskih lou kostera mozemo ojacati svoju poziciju u Evropi i domacu avio kompaniju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA