MISTERIOZNA ŽENA U CRNOM PREPEŠAČILA 850 KM: Niko ne zna ko je, ni gde ide (VIDEO)

- Niko ne zna njenu priču. Ona ni sa kim ne želi da razgovara - kaže Aleksandria Šubert, koja je na tajanstvenu ženu nabasala u Tenesiju

  • 8

Obučena je u crno od glave do pete, nosi crnu torbu, povučena je i prepešačila je već pola SAD-a. Misteriozna žena u crnom ovih dana je počela da privlači pažnju cele Amerike nakon što je viđena u više saveznih država, a veruje se da je prepešačila neverovatnih 850 kilometara, od Ohaja do Džordžije.

Niko nema pojma zašto prelazi tolike razdaljine i to peške, ali internetom se šire nagađanja da iza svega stoji neka religija.

- Niko ne zna njenu priču. Ona ni sa kim ne želi da razgovara - kaže Aleksandria Šubert, koja je na tajanstvenu ženu nabasala u Tenesiju.

Policija u toj saveznoj državi bila zasuta pozivima građana pa su je pozvali na razgovor. Rekla im je da se zove Elizabet Poles, da ima 56 godina i da je iz Alabame. Istovremeno je rekla da je krenula u "biblijsku misiju" da bi policajcima kasnije rekla kako je zapravo članica religijskog pokreta Islamska nacija.

Povrh svega, rekla je da je zaposlena u Pentagonu, u šta policajci nisu poverovali. Na Jutjubu se pojavio snimak na kojoj se na parkiralištu trgovačkog centra prepire sa jednim muškarcem oko vere, ali nije sasvim jasno šta želi da poruči svetu.

Misterija je poprimila tolike razmere da je pokrenuta posebna stranica na Fejsbuku na kojoj agilni građani objavljuju fotografije i lokacije na kojoj su videli ženu u crnom, koja i dalje pešači Amerikom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Baba

    27. jul 2014 | 10:40

    Sve ce ve izede!

  • Dag

    27. jul 2014 | 12:49

    Mrs. Forrest Gump...

  • annex

    27. jul 2014 | 13:35

    Ne dira nikog, to je bitno.... Ne znaci da je luda.... Mozda joj je dosta svega, pa odlucila da na ovaj nacin izduva ventil., da ponovim.... Nikom nije nanela ni zlo, ni stetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA