KAKO JE USPELA? Devojčica zaglavila jezik u rupi (VIDEO)

Udruženim snagama su lekari i vatrogasci uspeli da izvade "zločesti predmet" iz usta ove devojčice, koja je, nadamo se, izvukla pouku iz ovog nemilog događaja

  • 2

Deci svašta padne na pamet, posebno kada je reč o rupama u koje bi možda mogli da se zavuku. Nije neobično da dete gurne prst u otvor koji želi da istraži, ali kada se jezik zaglavi u rupi, tu nastaje problem.

Devojčica (9), iz grada Ningbo u Kini, suočila se sa ovim problemom, a kako roditelji nisu mogli da izvade jezik iz predmeta koji ga je "napao", morali su da potraže stručnu pomoć.

Udruženim snagama su lekari i vatrogasci uspeli da izvade zločesti predmet iz usta ove devojčice, koja je, nadamo se, izvukla pouku iz ovog nemilog događaja, a to je da jezik ne gura u svaku rupu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BMW

    29. jul 2014 | 22:13

    Ma ok to sve ajde,nego ne razumem šta će tu vatrogasci!?ne ulazi mi u glavi jednostavno,šta tu neke tehnike treba bolje od nekog doktora tamo što zna,isto ne mogu da shvatim šta će vatrogasci u saobraćajkama da izvlače nekoga iz automobila kad to lepo može neko drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA