GDE VAM JE PAMET? Vozili žirafu auto-putem, a ona udarila glavom u nadvožnjak! (FOTO)

- Video sam kako prevoze dve žirafe u Pretoriju auto-putem. Jedna od njih je uradila glavom u nadvožnjak. Bilo je užasno. Nisam siguran da li su ovde ispoštovani svi propisi, ali nadam se da je sa njom sve u redu - napisao je jedan od očevidaca na Instagramu, šerujući fotografiju dve životinje u prikolici - kaže jedan od očevidaca

  • 15

Južnoafričko Nacionalno društvo za zaštitu životinja (NSPCA) istražuje smrt žirafe koja je uginula od povreda koje je zadobila dok su je prevozili auto-putem.

Očevici navode da je jedna od dve žirafe, koliko ih je bilo u prikolici kamiona, udarila glavom u nadvožnjak i poginula.

- Video sam kako prevoze dve žirafe u Pretoriju auto-putem. Jedna od njih je uradila glavom u nadvožnjak. Bilo je užasno. Nisam siguran da li su ovde ispoštovani svi propisi, ali nadam se da je sa njom sve u redu - napisao je jedan od očevidaca na Instagramu, šerujući fotografiju dve životinje u prikolici - kaže jedan od očevidaca.

Rik Alen, iz Društva za prevenciju nasilja prema životinjama potvrdio je da je jedna od žirafa nastradala.

- Način na koji su žirafe transportovane nije u skladu sa standardima i propisima. Njihove glave su virile iz vozila, a jedna od njih poginula je zbog povreda koje je zadobila kada je udarila glavu u nadvožnjak. Veoma smo zabrinuti zbog ovoga i ovakvo ponašanje zaslužuje tužbu - istakao je Alan.

(Telegraf.rs / Izvor: nbcnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA