PEDOFILSKI ŠOU: Kontroverzni voditelj ljubio decu u usta! (VIDEO)

Emisija "Just like Mom" se u Kanadi emitovala od 1980. do 1985. godine i snimljeno je ukupno 595 epizoda. Sastojala se iz nekoliko delova gde su deca i roditelji odgovarali na pitanja, a voditelj je decu iznenada kroz priču ljubio u usta

  • 10

Od kad je postala dostupna svima, televizija je doživela svoju ekspanziju u svetu. To je značilo i da će televizijski kanali morati da se utrkuju za gledanost, pa su tako osmišljavali različite emisije, od kojih je veliki broj bio kontroverzan. Tako je jedna kanadska televizija imala šou "Just like Mom" u kojoj je voditelj ljubio dečicu u usta.

Veoma je teško da ćete ikada videti ovoliko bizarnu emisiju kao što je bila ova, pogotovo što je u pitanju dečija. Razlog tome je što niko ne želi ni da se približi nivou bizarnosti koju je postavila kanadska televizija.

Emisija-kviz "Just like Mom" se emitovala od 1980. do 1985. godine i snimljeno je ukupno 595 epizoda. U početku ju je vodio Stiven Jang, međutim nakon druge sezone na njegovo mesto je došao bračni par Ferdži Oliver.

Emisija-kviz se sastojala iz nekoliko delova gde su deca i roditelji odgovarali na pitanja, a voditelj je decu iznenada kroz priču ljubio u usta.

Pogledajte kako je izgledala ova kontroverzna dečija emisija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djuki

    13. avgust 2014 | 23:50

    Nije mi jasna reakcija njihovih roditelja posle emisije,bolesno,bolesno kod mene nebi docekao ni kraj a kamo li sledecu emisiju.Fuj a ja mislio da je Kanada naj zdravija za zivot.

  • Derp

    13. avgust 2014 | 16:14

    Ja jesam skroz izopacen ali ovo nebih mogao.... pih

  • Stranac

    13. avgust 2014 | 16:06

    Ovo je stvarno odvratno. Medjutim, oni su civilizacija, zapad, i vjerovatno znaju sta rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA