Godinama je mislio da mu čarape guta veš mašina. Nećete verovati gde ih je pronašao! (FOTO)

Nakon što je njihov je pas pokazivao znake mučnine, kašljao i postao nevoljan, vlasnici su odlučili da ga odvedu kod veterinara. Rendgenski snimak je pokazao da ima "mnogo stranog materijala" u stomaku što se ispostavilo kao veoma istinito. Bio je pun - ČARAPA!

  • 11

Kada se njihovoj velikoj dogi slošilo, vlasnici nisu ni sanjali šta će ih zadesiti kada ga budu odveli kod veterinara. Nakon što je postao izuzetno nevoljan, počeo da kašlje i da pokazuje znake mučnine, spakovali su ga i odvezli u ambulantu.

Rendgenski snimak je pokazao da je njegov stomak prepun "stranog sadržaja", a posle skoro dva sata provedenih na operacionom stolu iz njegovog stomaka je izvučeno ni manje ni više nego 43 čarape koje je on godinama jeo.4

Iz veterinarske ambulante u kojoj je operisan rekli su da jer ovo najčudniji slučaj u istoriji te ambulante, a vlasnik psa je godinama za nestanak čarapa nepravedno optuživao veš mašinu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA