SEKS U GEPEKU, PINGVIN NA BICIKLU: 10 najčudnijih Google Street View fotki! (FOTO) (VIDEO)

Poenta Google Street View-a je da nam predstavi čitav svet pomoću virtuelnih fotografija. Guglov automobil je tokom snimanja ulica naletao na razne neobične scene i objekte koje su mu se našle na putu

  • 1

Gugl je sveprisutan u našim digitalnim životima. Njegovi algoritmi pružaju rezultate pretrage za tren oka, za imejl i Jutjub video-snimke. Ali, postoji jedan zadatak koji Gugl izvršava, a koji je potpuno analogni: da prikupi slike za Google Street View i stavi ih u mape.

To podrazumeva da su zabeležili dosta čudnih situacija dok su mapirali gradove i ulice, a postoje i oni neobični prizori koje je uhvatila kamera na Guglovom automobilu.

Izdvojamo vam 10 najšokantnijih scenarija i objekata koje je fotografisao Google Street View.

10. Grupa ljudi s maskama golubova na glavi viđena je u jednoj ulici u Tokiju. "Golubovi" su u stvari grupa pisaca s humorističkog sajta "Daily portal Z".

9. Momak koji stoji na tremu kuće u Detroitu s puškom uperenom ka automobilu Gugla. Par meseci pre toga, telo dečaka je pronađeno u ormanu te iste kuće.

8. Na ulicama Tajvana je uočena beba kako puzi nasred trotoara i to potpuno sama. Ona je bila bez pristustva odraslih ispred skupocene "Guči" radnje.

7. Stig, lik iz britanske televizijske emisije "Top Gir", viđen kako stoji kod jezera Loh Nes u Škotskoj. Za ovaj potez se misli da je namerno odrađen zbog promocije knjige "Gde je Stig?".

6. 2012. je snimljen čovek koji se krio u meksičkoj šumi, s gas maskom na licu. Uhvaćen je kako se šunja između drveća.

5. Gugl je morao da izbriše sliku koja je snimljena u Nemačkoj. Na njoj se vidi čovek koji je go, u gepeku "mercedesa".

4. Čovek koji podseća na lika iz serijala dečjih knjiga Valdo viđen je na ulicama Londona. Povodom puštanja Google Street View-a u upotrebu 2009. počela je zanimljiva akcija da se pronađe Valdo.

3. Igračka pingvina u prikolici bicikla, koji ima jedan veliki točak, a drugi manji, uočen je kako pravi balans profesionalnom biciklisti Nikiju Armstrongu.

2. Google Street View je snimio dilere kako prodaju drogu na ćošku u Bruklinu. Kod sebe su imali heroin, marihuanu i još jednu vrstu narkotika, i naravno, uhapšeni su.

1. Na prvom mestu bizarnih scena su prostitutka i njen klijent, koji su "uhvaćeni" u uličici u Mančesteru, u Velikoj Britaniji. Fotografija je izbrisana 2013. nakon što je Gugl dobio veliki broj žalbi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA