MAJKA DALA DOKAZ: Sina (5) mi posećuju patuljci! (VIDEO)

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a autorka snimka, izvesna Argentinka Silvija iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja

  • 25

Mog sina Bendžamina posećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog u aprilu na Jutjubu, a koji je zadnjih dana postao hit na društvenim mrežama.

- Bendžamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku da se zavlači u ćoškove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to normalno za njegov uzrast, a onda sam  snimila ovo! Bendžamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobilnog telefona - napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), i da ta malena bića nisu agresivna, samo prilično smrdljiva i neugodna jer znaju da vrište usred noći.

Ono što je čudno je da ovaj video nije ismejan u komentarima i nazvan montažom, već su drugi ispirčali svoja slična iskustva sa ovim bićima. Imate li ih i vi?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA