NAPOLJU PADA KIŠA: 7 stvari koje možete da radite dok pljušti (VIDEO)

Iako su vremenske prilike takve da ćete teško izaći van kuće ako ne morate, nije normalno ni da očajavate i ne radite baš ništa. Ako nemate ideju šta ćete sa sobom, predlažemo ove mogućnosti

  • 15

1. Pročitajte roman "Glad" Knuta Hamsuna.

Ne zbog ekonomskih prilika u kojima se nalazi naša zemlja, jer ako čitate ovaj tekst teško da ste baš gladni (premda internet odavno nije luksuz). Ne, pročitajte ovaj roman zato što je jedan od najboljih ikada napisanih književnih dela.

2. Počnite da gledate "Sajnfeld".

U pitanju je klasik američke televezije, kultni sitkom koji je obradio gotovo svaki mogući aspekt međuljudskih odnosa u savremenom svetu u kome živimo. Pritom je i presmešan. Ne možemo da vam kažemo gde možete da nađete ovu seriju, ali smo sigurni da ćete se snaći.

3. Igrajte šah.

Ako nemate društvo sa kojim to možete da radite, skinite ga sa "Google Play-a", "App Store-a" i nadmećite se sa kompjuterom, ili ga igrajte onlajn. Teže je pobediti takvog znalca, ali ćete igru naučiti mnogo bolje ako vam je učitelj neko ko može da dobije Kasparova.

4. Zaronite u Vikipediju.

Besplatna internetska enciklopedija nudi more interesantnih podataka i svaka strana vodi na bezbroj drugih. Smislite šta vas u ovom trenutku najviše zanima i krenite na surfovanje po riznici svakakvog znanja.

5. Izvadite iz šteka svoju kolekciju stripova.

Šta može da bude prikladnije za tmurni i kišni depresivni dan od povratka u detinjstvo u kome su vladali uvek politički relevantni Alan Ford i hrabri Zagor, Mister No, Kapetan Miki, Blek Stena, Tintin, Spiru i Fantazio, i drugi junaci?

6. Odgledajte seriju "Rim" američke mreže HBO, ako to do sada niste uradili.

Postoje samo dve sezone koje ćete progutati u jednom dahu. Ipak, trebaće vam barem dva dana, s obzirom da postoje 22 epizode koje traju po oko 50 minuta. Taman da se vreme stabilizuje, ili da se vama smuči da čamite u kući.

7. Kuvajte.

Zgrabite neki "kuvar" koji imate u svom posedu, ili instalirajte aplikaciju "All The Cooks", pogledajte šta imate u frižideru i dajte se na posao. Nije važno ni ako ne znate da kuvate, jer nikada nećete naučiti ako ne probate.

(V. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA