Posle saobraćajke dobio novo lice, ono što je video nateralo ga je da se ubije!

Gospodin Milić je bio pravi porodični čovek, koji se posle dugo vremena oslobodio svojih demona iz detinjstva, i sve što je želeo je da bude je dobar muž i otac. Ali, nije sve uvek onako kako želimo da bude

  • 17

Žrtve saobraćajnih nesreća i ljudi kojima su lica deformisana i unakažena često maštaju o plastičnoj hirirgiji i o tome kako dobijaju novo lice. Međutim, šta ako se to novo lice nekome ne dopadne, ili može da napravi više štete nego koristi. Šta ako je to lice koje vas je proganjalo ceo život, lice kome sanjate da se osvetite?

To leto kad je gospodin Milić doživeo saobraćajnu nesreću nekako kao da je ukazivalo da će se desiti tako nešto. Bio je vredan porodični čovek, u svojim 50 godinama, sa izuzetno teškim detinjstvom. Rastao je uz majku i očuha koji ga je svakodnevno zlostavljao, od njegove 6. godine, pa dok nije rešio da pobegne od kuće.

Oženio se u 35. godini, u 37. je dobio svoje prvo dete i tek su onda košmari prestali. Do tada je svaki put kad zatvori oči video lice svog očuha, kako stoji iznad njega i smeška se, držeći kaiš u ruci. Bio je ubeđen da je njegova majka znala za sve to, ali da je okretala glavu u drugu stranu. Isto tako je osetio ogromno olakšanje kad je pobegao od kuće i završio u domu. Te noći kada mu je očuh umro, on se probudio iz sna i nasmejao se. Ali bile su mu potrebne godine i godine terapije da sve to izbaci iz sebe i nastavi da živi normalno.

Njegova porodica mu je bila sve, želeo je da im bude najbolji mogući muž i otac koji može biti, iz razloga što on to nikad nije iskusio i nije želeo da njegova deca rastu u nezdravom okruženju. Kada su oni otišli na letovanje, on je ostao još nedelju dana kod kuće, i kada mu je zvanično počeo odmor, seo je u svoj auto i krenuo da im se pridruži.

Nikad nije vozio brzo, to jednostavno nije voleo. Poštovao je ograničenja i bio savestan vozač. Već je bio prešao granicu i lagano se približavao primorju, kada se napravio zastoj u tunelu. Odjednom mu je niz leđa prošla jeza koju nije osetio godinama. Pokušao je da je otrese i nastavio da vozi.

Kada je izlazio iz tunela čuo je zagušujuću buku i odjednom je sve postalo mračno. Stena koje je krenula sa vrha planine obrušila se pravo na njegov auto...

....Kada je otvorio oči nije znao gde je i koliko dugo je tu. Prvo što je ugledao bila je njegova porodica. Druga stvar koju je primetio je da ne može da govori. Objasnili su mu da mu je lice unakaženo i izdeformisano od stene i da je u zavojima, kao i da je bio u komi dva meseca. Lekari su uspeli da ga spasu. Rekli su mu da postoji opcija da mu plastičnom hirurgijom naprave novo lice, ali da su morali da čekaju da se probudi, da bi dobili njegovo odobrenje.

Gospodin Milić je pogledao u svoju ženu i decu, okrenuo se prema lekarima i glavom dao znak odobravanja da mu srede lice.

Posle skoro mesec i po dana došao je čas da skine zavoje i da pogleda svoje novo lice. Lice bez ožiljaka i bez ičega što će ga podsetiti na nesreću koju je doživeo. Stajao je pred ogledalom, mogao je da oseti kako mu se usne razvlače u osmeh čak i pod zavojima. Njegova porodica je bila tu. Zasekao je zavoj i počeo da odmotava.

Sledeće što se čulo bilo je pucanje stakla i krv je počela da teče niz ogledalo i niz njegove pesnice. Kada je žena krenula da mu priđe rekao je samo

- IZAĐITE NAPOLJE, SVI VI!!!

Vratio je pogled kao ogledalu, mislio je da se iz prve prevario, ali nije. Dobio je lice svog očuha, lice koje ga je skoro 30 godina proganjalo u snovima, lice koje je nebrojeno puta maštao da ubije, lice koje je mrzeo iz dna svoje duše. Uhvatio je skalpel u ruku, na trenutak pomislio na ženu i decu, a zatim se opet setio hladnog kaiša i onog osmeha koji ga je proganjao. Stegao je skalpel jače dok je krv kapljala na pločice.

Kako bi se vi ponašali da ste na mestu gospodina Milića? Da li bi mogli da se izborite ponovo sa vašim najvećim košmarom, zarad sebe i vaše porodice?

Vaš nastavak priče ostavite u komentarima.

Ako vam se dopada pva priča možete pročitati i - Posle 25 godina srela je brata za koga je mislila da je mrtav, i saznala mračnu tajnu njene porodice, Tvoja tri sledeća statusa na Fejsbuku postaće stvarnost i Imao je dobar posao, odličnu platu, a onda je dobio dedino pismo koje je promenilo sve!

**Napomena: Ova priča je izmišljena, svaka sličnost sa stvarnim likovima i situacijama je slučajna.**

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dare

    30. oktobar 2014 | 00:02

    Prica je fantasticna i toliko poucna.bukvalno nikad ne treba stavljati ocuhovo lice umesto svog.hvala vam.

  • Avaks

    30. oktobar 2014 | 01:13

    Samo me zanima kako je bas dobio lice ucuha kad je umro mnogo prije ccc

  • Miša

    30. oktobar 2014 | 07:12

    Krarko i jasno - debilizam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA