Zgadiće vam se život kad vidite šta su ovom momku izvadili iz uveta (VIDEO)

Lekari su na vreme izvadili uljeze iz ušiju mladića, pa su tako sprečene tragične posledice

  • 3

Mladić iz Indije našao se u neverovatno strašnoj i odvratnoj situaciji, kada je shvatio da se u njegovom uvetu nalaze stotine malih crva. Oni su ušli u uvo ovog nesrećnog momka dok je spavao i tamo položili gomilu jajašca iz koje su se razvile ove odvratne larve.

Doktori koji su izvršili ovaj neobičan operacioni zahvat, tvrde da je crv mogao da dođe do mozga ovog dečka i da ga na taj način ubije. Ova stvorenja su se migoljila u organizmu mladog čoveka, preteći da ga usmrte jer su se hranila njegovim telom. S obzirom na to da su lekari na vreme izvadili uljeze iz ušiju mladića, sprečene su tragične posledice koje bi bile uzrokovane njihovim napadom i daljim razmnožavanjem.

Na snimku koji je zabeležio doktor Vikram Jadav, mogu se videti crvi kako se koprcaju unutar ušne školjke. Jadav je pincetom izvadio ljigave organizme, i na taj način spasio bespomoćnom čoveku život.

Infekcija ušnim crvima je često oboljenje u tropskim i suptropskim oblastima, zbog klimatskih uslova i prirode karakteristične za ta područja. Simptomi su obično zujanje u ušima i smrdljive izlučevine koje cure iz duplje.

Medicinski stručnjaci ističu da stopa smrtnosti u slučajevima sa ovom bolešću iznosi oko 8 odsto. Česte su žrtve deca mlađa od 10 godina ili stari i iscrpljeni ljudi. Lekari upozoravaju ljude da obrate pažnju i prevencijom spreče infekciju, a ukoliko do nje dođe, potrebno je "gušiti" uljeze kako bi izašli na površinu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA