Postoji li bolje lice da reklamira marihuanu od njegovog?

Nova linija proizvoda sastojaće se od krema na bazi marihuane, pribora (poput vaporizatora po ugledu na elektronske cigarete) i vrhunske sorte jamajkanskog kanabisa, inspirisane travom koju je Marli najviše voleo da puši

  • 6

Trideset tri godine nakon smrti, ikona regea, jamajkanski tekstopisac, pevač, muzičar i gitarista Bob Marli postaće zaštitno lice prvog globalnog brenda marihuane u svetu.

U saopštenju koje je danas prenela američka televizija NBC, porodica Marli i kompanija "Privateer Holdings", sa sedištem u Sijetlu, najavile su da će se na tržištu uskoro pojaviti novi proizvod pod nazivom "Marley Natural", kanabis premijum kvaliteta dostojan života i baštine jednog od najvećih poštovalaca marihuane.

Nova linija proizvoda sastojaće se od krema na bazi marihuane, pribora (poput vaporizatora po ugledu na elektronske cigarete) i vrhunske sorte jamajkanskog kanabisa, inspirisane travom koju je Marli najviše voleo da puši.

Porodica legendarnog muzičara i firma "Privateer Holdings" tvrde da je reč o ozbiljnom poslovnom poduhvatu. Marihuana će se prodavati kao moderan proizvod, uredno pakovana i reklamirana uz pomoć agencije koja promoviše sportsku marku Nju Balans i lanac kafeterija Starbaks.

Sam kanabis će se prodavati u vidu cvetova, ulja i koncentrata, navode u kompaniji "Privateer", dodajući da će kupci morati "sami da motaju svoje džointove".

- Ovako izgleda kraj prohibicije - kazao je Brendan Kenedi, glavni direktor te kompanije.

- Bob Marli je počeo da agituje za legalizaciju marihuane pre 50 godina, a mi ćemo mu pomoći da to dovede do kraja - istakao je on.

Ovo nije prvi proizvod koji će nosti Marlijevo ime. Njegova porodica je licencirala marku kafe, audio opreme i brojnih drugih proizvoda, uključujući rizli na kojima piše "Puši kao Marli" (Smoke Like a Marley).

- Sasvim je prirodno da tata bude deo jednog ovakvog poduhvata - izjavila je 47-godišnja Sedela, Marlijeva najstarija ćerka.

- Trava leči narod, trava služi za meditaciju, trava je za uzvišene vibracije - kazao je njen 42-godišnji brat Rohan.

Marlijeva supruga Rita izjavila je da bi Bob, koji je pušio blizu pola kilograma gandže nedeljno, bio izuzetno zadovoljan ovakvim razvojem događaja.

- Bio bi srećan jer je sanjao o legalizovanom tržištu marihuane - navela je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA