DEDA MRAZE, HVATAJ BELEŠKE: Popeo se na dimnjak visok 280 metara, bez ikakve opreme! (VIDEO)

Pogledajte na koji način se ovaj Rumun popeo na dimnjak, ne koristeći ikakvu pomoćnu opremu

  • 6

Flaviu Cernesku, Rumun koji je uvek u potrazi za avanturom i dozom adrenalina, popeo se na dimnjak visok skoro 300 metara bez ikakve pomoći i bez ikakve opreme za penjanje.

Po njegovim rečima, da bi se popeo do vrha ove građevine koja je druga po visini u Rumuniji, podelio je svoj uspon u 4 faze. U prvoj fazi se peo uz pomoć električnih kablova, u drugoj je koristio merdevine koje nisu ograđene.

Treća faza je ujedno bila i najduža, merdevine su imale kavez kojim su ograđene, ali nisu imale mesta za odmor, a u četvrtoj fazi, u poslednjih nekoliko metara nisu ni imale kavez, niti su bile dobro pričvršćene, pa je ova faza bila i najrizičnija. Nakon što je savladao ovu građevinu i popeo se na vrh, Flaviu je "prošetao" prekom metalne grede preko dimnjaka, i to dva puta.

Kao što je i rekao u video snimku koji je okačio, ovo ne bi trebalo da radi neko ko nije iskusan u ovim stvarima, jer može da povredi sebe, a i druge.

(Telegraf.rs / Izvor: Mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bole

    26. novembar 2014 | 23:07

    Auuu,covece...preznojah se gledajuci ovo...

  • pstiv87

    27. novembar 2014 | 08:27

    Ufffffffffff Majko moja mila. Alal vera coveku. Meni se ceo stomak prevrnu gledajuci ovo.

  • zoooki

    27. novembar 2014 | 16:44

    Ja radim visinske radove skoro svakodnevno ili visim ili se penjem i po dimljacima krovovima stubovima zgradama al ne razumem zasto je nekom to zanimljivo bez opreme ...Ovakvi momci dolaze vrlo cesto kod nas da rade kad treba da se spuste negde gde je stvarno zeznuto ne smeju par njih ode naduva se i onda sme sve i da se ne veziva nista mu ne treba e to je ovaj tip ..on ide po resetkama kao da je na pisti a ko zna koliko je to istrulelo kad je dimljak bar 50 godina star ..narkici zavisni od adrenalina ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA