LAŽ OD 72 MILIONA DOLARA: "Tajkun" (17) priznao da je izmislio celu priču!

Svi svetski mediji preneli su vest o neverovatno brzoj i velikoj zaradi tinejdžera iz Njujorka. Međutim, "milioner" je odlučio da zbog velikog pritiska prizna da je obmanuo javnost širom sveta

  • 1

Muhamed Islam (17) iz Njujorka, koji se pohvalio da je zaradio 72 miliona dolara tokom velikog odmora u školi, priznao je da je sve izmislio.

Naime, mediji širom sveta preneli su vest da je američki tinejdžer zaradio milione trgujući deonicama tokom velikog odmora. Ali, treba spomenuti da je dečak prvo rekao da je reč o "zaradi od osam cifri", a listovi su se iz nekog razloga odlučili za iznos od 72 miliona dolara.

Sve u svemu, cela priča o neverovatno brzoj i frapantnoj zaradi srednjoškolca je izmišljena.

Islam je za list "Njujork Observer" priznao da nije zaradio ništa. On i njegov saradnik odlučili su da kažu istinu nakon što je njihova laž izmakla kontroli, a brojni advokati na njih su iznenada počeli da vrše pritisak.

Takođe, priča o BMW-u i stanu na Menhetnu je najobičnija laž, a sada zbog svega ima probleme s roditeljima.

- Iskreno, otac je hteo da me se odrekne. Mama mi je rekla da više nikad neće sa mnom da progovori. Njihova su uverenja takva da mi nakon laži više ne mogu verovati. Znali su da je sve laž i otad nismo pričali - završio je svoju ispovest Islam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cimanje

    17. decembar 2014 | 10:42

    Prijatelju, da dođeš ti u Srbiju, predstavi se kao neki bankarski stručnjak i nećeš morati da lažeš o zaradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA