PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVET: Stranac mi je ostavio poruku koja me je šokirala! (FOTO) (VIDEO)

- Popijte piće na moj račun. Vi ste ponos vaše generacije, pristojni ste i dobro odgajate dečaka. P.S. Imam kći vaših godina, nadam se da će i ona jednog dana biti dobra majka poput vas - nalazilo se na ovom papiriću. U potpisu je stajalo "muškarac iz voza sa naočarima i šeširom"

  • 1
Foto: Facebook/Sammiiieee Foto: Facebook/Sammiiieee

Samanta Velč (23) iz Velike Britanije je samohrana majka kojoj je nepoznati saputnik pomogao da smiri svog maloletnog sina Rajana prilikom vožnje vozom. On joj je napisao poruku na parčetu papira i ubacio novčanicu od 5 funti.

Ona i Rajan su putovali vozom kada se dete zaplakalo i uznemirilo. Samohrana majka se našla u nezgodnoj situaciji kada je misteriozni stranac pokušao da joj pomogne.

On joj je prišao i dao papirić sa zakačenom novčanicom kao jednim vidom pomoći.

- Popijte piće na moj račun. Vi ste ponos vaše generacije, pristojni ste i dobro odgajate dečaka. P.S. Imam kći vaših godina, nadam se da će i ona jednog dana biti dobra majka poput vas - nalazilo se na ovom papiriću.

U potpisu je stajalo "muškarac iz voza sa naočarima i šeširom".

Foto: Facebook/Sammiiieee Foto: Facebook/Sammiiieee

- Ovu poruku sam pročitala deset ili 20 puta. Šokiralo me je to što je ovo učinila osoba sa kojom nisam ni razgovarala. Ne znam šta ga je navelo na ovakav postupak, ali me je dirnulo. Puno mi znači - objašnjava Samanta.

Foto: Facebook/Sammiiieee Foto: Facebook/Sammiiieee

- Ovaj postupak vam pokazuje da još uvek postoje dobri ljudi i želim da zna da sam zaista zahvalna. Da je više ovakvih, svet bi bio bolje mesto - izjavila je oduševljeno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA